Det er ikke så veldig mye annet og si enn at svært få av våre gutter hadde dagen, og dagen er man avhengig av å ha når man er urutinerte og lite samspilte.

Allerede etter 5 minutter fikk Gresvik en soleklar straffe de ekspederte i mål, og da vi ikke fikk orden på linja bak satt både 2 og 3-0 i nota før kvarteret var spilt etter flere veike opptredner av både unge og "gamle" trøgstinger. Etter den tredje scoringen fikk vi slippe litt til igjen og hadde i et kvarters tid noe som kunne minne om et overtak. Vår første sjanse kom på corner etter 20 minutter da Eivind Tornes møtte ballen på første stolpe og styrte den mot mål, men keeper reddet og forsvaret ryddet unna returen. Ti minutter senere får vi igjen corner og forsvaret halvklarerer ut mot sekstenmeterstreken hvor vi får servert dagens "høydare" sett med Trø/Bå øyne: midtstopper Krokeide viser at strandfotballformen er på vei da han kaster seg rundt og gjennomfører det nærmeste man kommer et perfekt brassespark for personer 85 kg +. Kula går mot den lengste stolpen, over keeper og er hvertfall i skytterens øyne på vei i nota da mannen som hadde stolpen på corneren beiner den unna fra streken! Ny corner blir gitt og denne gangen er Kroken frempå med panna, men selv om headingen fikk bra med kraft var den rett på keeper og forholdsvis ufarlig. Like før pause er det slutt på de brasilianske taktene hos midtstopperen som gambler på å sette motstanderen i offside, tar grundig feil og må se 4-0 bli spasert inn.

Andre omgang arter seg som et laaaaaangt gjesp fra vår side og Gresviks store og svært målkåte spiss gjorde dagen til et mareritt for våre gutter. Han herja rett og slett, og der hjemmelaget i første omgang utnyttet sjansene svært godt var det noe mer sløseri i den andre omgangen og det ender til slutt med tre nye baklengs, 7-0 totalt.

Underlaget denne dagen kan man ikke klage på, men at det gjorde at Trøgstadbeina føltes noe tyngre er hevet over enhver tvil. Dagens største problemer var den bakre fireren som tross flere rokkeringer aldri fikk kontroll på hjemmelagets drible- og løpeglade angrepsspillere og at vi ikke fikk noe tempo i angrepsspillet vårt. Her må noe gjøres før neste match mot Mysen 2, og lagledelsen kan herved meddele at telefoner vi bli tatt til karer med erfaring- så får vi se hvilke frukter det vil bære.

Trøgstad/Båstads lag: Marius Eikaas, Kristoffer Langstad, Anders Krokeide, Jan Håkon Nes Tvete, Stian Omholt, Kristian Aadalen, Simen Støten, Michael Skjæringrud, Espen Wiig, Mats Bakkurowitz, Eivind Tornes

Benyttede innbyttere: Alexander Sollie, Vegard Unnerud, Halvor Wøien, Eskil Halstvedt