Det ble en flott kveld på Østsiden stadion når G16 gikk seirende ut av finalen i vårcupen. Arrangør Østsiden hadde også laget en fin ramme rundt kampen med bla høytidelig presentasjon av hver spiller. Begge lag møtte til kamp med en seriekamp i beina fra kvelden før, og det var nok Ekholt som møtte med størst selvtillit etter seier i sin seriekamp. Våre gutter derimot gikk på en smell i sin kamp mot Kvik Halden, tapte 4-2 og dro i den kampen på seg flere skader. Men det var Trø/Bå gutta som tok tak i finalen fra start, styrte det meste og skapte flere gode muligheter. 1-0 kommer etter ett flott angrep hvor Tommy avslutter med å sette ballen tilside for keeper.Etter dette kommer Ekholt mer med i kampen og utligner til 1-1 på ett skudd fra utenfor 16 meteren. Men anført av Fredrik (som undertegnede kårer til banens beste) i den bakre firer holder gutta unna det meste. 2-1 til pause blir det når Ludvik alene med keeper triller ballen i mål. Etter pause styrer Trø/Bå igjen det meste og det nærmeste Ekholt kommer er på noen farlige dødball situasjoner. Det er tett bakover, en midtbane som legger ned flere km med løping og angripere som løper på absolutt alt. Og angriperne Tommy og Alen får belønningen for sin jobbing når de setter inn hvert sitt mål og sikrer 4-1. Det ble en fortjent seier og kaptein Ole-Martin kan ta imot pokalen som bevis på at Trø/Bå G16 vant Østsiden`s vårcup. Etter at jubelen hadde senket seg, hadde trener Pelle denne kommentaren: "Godt gjort det gutta gjør idag. Etter gårsdagens nedtur er de på igjen og jeg er imponert over løpskraft og innsats. Vi gjør det litt vanskelig for oss selv i perioder, men vi er klart best og vinner veldig fortjent".

Bilde 1: Målscorere Ludvik Haugen, Alen Saric og Tommy Berntzen (2)

Bilde 2: Ett fornøyd støtteapparat med oppmann Lena, hovedtrener Pelle og trener Hans-Petter.