Første kamp lørdag gikk mot Kjelsås. Ett lag som i fjor ble nr 2 på øverste nivå i Oslo og som denne sesongen skal spille Interkrets. Våre gutter ligger kompakt kampen igjennom og viser liten respekt for en antatt bedre motstander. I en svært sjansefattig kamp er det tilslutt Oslo gutta som trekker det lengste strået og vinner 1-0. I kamp 2 derimot lyser det respekt av våre gutter når by-laget til Fredrikstad står på motsatt banehalvdel. Allerede etter 12 minutter har gutta fra plankebyen en 3-0 ledelse. Men Pelle, Hans-Petter og Kolbjørn får samlet troppene og i resten av kampen er Trø/Bå gutta fullt på høyde. Flere store sjanser skapes ut at de lykkes med å få ballen i nota bak en god FFK keeper. Der våre gutter mislykkes er Fredrikstad effektive å avslutter med å sette inn 4-0. '

Søndag starter med siste kamp i gruppespillet mot Fjellhamar fra Lørenskog, som også er ett lag som i år spiller Interkrets. Der respekten for Fredrikstad var stor, fantes det ingen respekt for Fjellhamar. Trø/Bå gutta tar tak i kampen fra avspark og produserer flere STORE målsjanser. Men det skulle ta 15 minutter før gutta fikk hull på byllen. Theodor, som i perioder spilte stort i rollen mellom midtbane og angrep, trer igjennom en pasning til Tommy. Han løper fra sin oppasser og alene med keeper lobber han elegant inn 1-0. Trø/Bå gutta blir etter dette spilt lave av Fjellhamar uten at disse skaper de store sjansene. Nærmest er de på ett frispark som Jesper får slått over tverrligger. Kampen ebber ut med 1-0 seier og Trø/Bå sikrer 3.plass i gruppa og skal spille om 5.plass i turneringen. I den kampen var nok ett Interkretslag motstander i Årvoll fra Oslo. Men med en tidlig utvisning, straffe i mot og ett par skader underveis, ble det tungt for Trø/Bå gutta og Årvoll tok en fortjent 4-0 seier. Men uansett så kan våre gutter gå med hevet hode etter turneringen i visshet om at det skiller lite opp til de antatt beste lagene. Hovedtrener Pelle var også en fornøyd mann etter turneringen, og hadde denne kommentaren: " Er imponert over det gutta viser og de spiller i perioder jevnt mot antatt klart sterkere motstand. Men de kan bli enda mer aggresive i motstanders boks og utenfor egen 16 meter. Men viktig nå at de tar med seg godfølelsen av å ha spilt jevnt med noen av de beste lagene på Østlandet.»

Trø/Bå G16 gratulerer også arrangørklubben Askim FK som vant turneringen etter 1-0 mot Kjelsås i finalen.

For G16 venter nå en uke med rolig trening og siste kamp i vårcupen`s gruppespill (allerede klare for semifinale), før de på fredag setter seg på flyet til treningsleir i Nederland.

Her skal det gjennomføres 4 treningsøkter og 2 kamper og de siste forberedelser gjøres før seriestart på Trøgstad KG 7.april kl 19.15.