Første kamp i A-sluttspillet var borte mot Sprint/Jeløy. Og selv om Sprint er det klart beste laget gutta har møtt i år, holdt de 1-1 til ett godt stykke ut i 2.omgang. Men mot motstand av dette kaliber har mann ikke råd til å gjøre enkle feil. Sprint straffet gutta i løpet av en 15 minutters periode og tok en fortjent 4-1 seier. Trø/Bå`s mål ble satt inn av Ludvik Haugen på straffe.

I andre kamp er det ett hardt satsende Kvik Halden som tar turen til Trøgstad. Selv om gutta gjennomfører en meget god 1.omgang er det gjestene som går til pause med en 1-0 ledelse, etter ett unødvendig baklengsmål fra vertene sin side. Men hjemmelaget viser igjen god moral og får en utlikning på slutten ved Mathias Johannessen, i det som ble en tett og intens kamp mellom 2 gode lag.

Til kamp 3 var det ett "redusert" Trø/Bå lag som tok turen til Kråkerøy for ett møte med serielederen. Og med 4 sentrale spillere ute, tok erstatterne virkelig opp hansken og ga hjemmelaget kamp til døra. Simen og Theodor ga Trø/Bå en 2-0 ledelse, som så ut til å holde til pause. Men en tellefeil i de bakre rekker, gjør at Kråkerøy får en redusering på overtid i 1.omgang. Etter pause er det hjemmelaget som styrer det meste og belønnes også med utlikning til 2-2. Med kun 1 innbytter og flere på uvante posisjoner, blir Trø/Bå gutta slitne utover i kampen. Det kjempes og slites likevell i samfulle 80 minutter for å holde Kråkerøy unna,men i siste spilleminutt svikter det og hjemmelaget vinner 3-2. Alt i alt en fortjent seier til Kråkerøy, som etter 3 kamper er uten poengtap.

Til 4.runde tok gutta turen til vinneren av gruppespillet, Selbak. Og etter 0-5 mot nevnte lag i vår, var gutta ute etter revansje. Men det er hjemmelaget som tar kommandoen i kampen, dog uten å skape de store målsjansene. Men sjanser skaper Trø/Bå, på kontringer. 1-0 kommer på en lynrask overgang hvor Simen får æren av å sette inn målet. På nok en overgang får gjestene tildelt frispark på ca 40 meter. Ikke skuddhold for så veldig mange, bortsett fra Fredrik Hammersborg da. Fredrik tar sats og banker ballen i mål til 2-0, som også står seg til pause. Etter hvilen er det fortsatt hjemmelaget som har ballen mest, men igjen er våre gutter dødelig effektive på kontringer. Ole-Martin sender en lissepassning til Mathias J på kanten som nesten på direkten setter inn 3-0. Selbak reduserer til 3-1 på ett innlegg hvor de uforstyrret får heade ballen i mål og det er spenning. Men når Mathias J hamrer ballen i krysset til 4-1 etter en strålende passning fra Simen, tro alle at 3 poeng er sikret. Men Selbak gutta gir seg ikke uten kamp og får satt inn 4-2, når Trø/Bå igjen misser i markeringen. Når de også setter inn 4-3 med 3 minutter igjen, blir det noen hektiske sluttminutter. Men gutta rir stormen av og tar 3 sterke poeng. Litt skryt vanket det også på Selbak`s hjemmeside etter kampen; "I serien vant vi 5-0 mot Trøgstad, det som var et noe flatterende resultat. Trøgstad er et hardtarbeidende og godt lag. Det er bare å gratulere Trøgstad med en fortjent seier. Det er måla som teller i fotball ".

Neste og siste kamp for G16, går mandag 13.okt kl 20 på Trøgstad KG mot Sparta Sarpsborg.