Med imponerende 100 tilskuere på en G15 kamp, lå forholdene til rette for en fin kveld med fotball på kunstgresset. Hjemmelaget var revansjelystne etter 2 strake tap og var bestemte på å beholde 3.plassen på tabellen. Men lett visste vi at det ikke kom til å bli, mot et meget godt Askim lag som før kampen lå 8 poeng foran på tabellen. Og det var Askim som kom raskest ut av startblokkene. Askim`s Mats Fredriksen blir spilt fint frem på høyrekant og banker inn 0-1 i Jesper`s lengste hjørne, allerede etter 4 minutter. Og de første 10 minuttene er det Askim som styrer det meste. Men våre gutter senker etterhvert skuldrene og kommer bra inn i kampen. 19 minutter er gått når Johan presser Askim`s midtstopper, snapper ballen runder keeper og triller inn utligningen. Resten av omgangen kontrollerer vi kampen fint og slipper Askim svært lite til fremover på banen. Etter pause er det hjemmelaget som får den første muligheten men uten å lykkes. Askim kontrer og får til en stor sjanse som Jesper får fistet over til corner. Begge lag skaper nå gode muligheter, men begge keeperne forhindrer scoringer. Så etter 11 minutter sitter 2-1 scoringen som skulle bli avgjørende. Igjen er det ett arbeidsmål. Theodor gjør som Johan i 1.omgang og forfølger en lang ball inn i 16 meteren. Får kjempet med seg ballen og fra skrått hold triller Theodor ballen i mål. Også med venstrebeinet Theodor!! Den siste 1/2 timen blir det mye kjemping og lite finspill fra noen av lagene. Noen i overkant tøffe dueller er det også, hvor begge lags støtteapparat er oppgitte over dommeren som legger lista for frispark unødvendig høyt. Våre gutter viser idag arbeidsmoral og holdninger, som gjør undertegnede sprekkferdig av stolthet. Over hele linja kjempes det stort, med midtstopper Håkon og Ole-Martin på midtbanen i førersetet. Etter at jubelen hadde lagt seg hadde en stolt Pelle denne kommentaren:" Vi får en tøff start med 0-1 imot etter bare fire minutter. Gutta rister det fort av seg, og kampen jevnet seg ut. Litt småtrøbbel har vi, men vi møter jo også et veldig bra lag.  Det som imponerer meg mest i dag, er hele den kollektive innsatsen, og måten de står frem på og virkelig ønsker å vinne. Vi spiller ingen stor kamp rent spillemessig, og gjør det litt for lett for forsvarsspilleren deres, men gutta jobbet så hardt og vil så mye, at Askim heller ikke skaper nesten noen verdens ting."