A A A

Aldersbestemt

G15 lyktes endelig på bortebane

Med en bortestatistikk som ikke skremmer noen, lyktes endelig G15 på fremmed kunstgress

Selv om det var bortekamp var det en gjeng stinne av selvtillit som tok turen til Vestby. En kamp som for vår del startet litt uryddig. HSV trillet mye ball og vi ble løpende i mellom de første minuttene. Men etter 11 minutter kommer gutta på en flott kontring. Fredrik løsner ett skudd som keeper ikke holder og på returen er venstreback Ari frempå å setter inn sitt første mål for sesongen. 2-0 kommer etter 18 minutter og er ett mønster angrep. Jesper kaster langt ut til Tommy som drar av ett par mann på midtbanen og setter fart fremover. Trer ballen igjennom til Theodor som kommer seg til dødlinja og sender ballen inn foran mål hvor Mathias J kommer stormende og bredsider ballen i mål. Herlig! Bortelaget har nå full kontroll på kampen og slipper ikke vertene til noe. Flere gode muligheter skapes men det blir ikke mer enn 2-0 til pause. Det er hjemmelaget som skaper den første muligheten etter pause når ett skudd går til corner. Corneren blir klarert av Fredrik til Tommy midt på banen. Tommy slår ballen på direkten i bakrommet hvor Mathias J er på farten. Mathias kommer seg rundt keeper og fra nesten død vinkel setter han inn 3-0. Det skapes nå flere gode muligheter av Trø/Bå gutta etter flere flotte angrep. Ole-Martin, Mathias J og ikke minst Johan er nære. Frustrasjonen er nære å ta Johan for at han ikke lykkes. Men 4 minutter før slutt sitter den. Simen trer igjennom Johan alene med keeper. Ser ut som om keeper skal avverge men fra knestående kommer Johan seg på beina og setter inn 4-0. Den ballen skulle inn! Etter kampen vanket det skryt til gutta fra HSV`s trenerapparat og ikke minst gutta`s trener Pelle: "Seier 4-0. Og det på bortebane. Fantastisk:) Bortsett fra de første 5-10 min, så styrer vi det meste. Fullstendig kontroll bakover, og drøssevis med sjanser fremover. Offensivt var det masse bra i dag. En del angrep er som tatt ut av læreboka.Stor løpsstyrke, aggressive i motstanderen, god defensiv jobbing i alle leddene og skikkelig vinnervilje. Sånt blir det poeng av".