KM G15: Trø/Bå - Gresvik 2-1

Etter å ha tapte 0-4 i det motsatte oppgjøret i vår var det en revansjelysten gjeng som tok imot Gresvik på kunstgresset. Gutta var innstilt på å forsvare den gode hjemmestatistikken som før kampen viste kun seiere og en målforskjell på 27-4.

Og gutta kommer godt ut av startblokkene. Aggressive og gir ikke gjestene muligheten til å trille ball. 16 minutter har gått og vi får corner. Ballen blir klarert ut på 25 meter hvor Theodor kjemper til seg ballen, avanserer noen meter og triller ballen til Fredrik. Med ballen i "skuddläge" på 20 meter lader Fredrik venstreslegga og hamrer inn 1-0. 3 minutter senere får vi igjen nettkjenning når Håkon setter ballen i mål, men denne gangen blir det blåst for offside. Så mot spillets gang kommer Gresvik på en kontring etter 25 minutter. Vanligvis solide Håkon og Alex klarer denne gang ikke å få tak i Gresvik`s raske spiss og denne kan trille ballen forbi Jesper til utligning 1-1. Etter dette er Gresvik godt inne i kampen og har ballen mest, men de skaper ikke mye foran hjemmelagets mål. Farligere er det når Trø/Bå gutta er på visitt. Alex header en corner centimeter utenfor stolpen etter 35 minutter. Kort tid etter tildeles vi frispark på ca 25 meter fra skrått hold. Fredrik slår på bakerste stolpe hvor Ole-Martin henger i lufta og stanger ballen i motsatt hjørne til ledelse 2-1. Før pause signalet lyder har Gresvik en kjempesjanse til igjen å utligne. Ett skudd helt ved stolpen som keeper Jesper med ett tigersprang får slått til corner.

Etter pausen bølger spillet frem og tilbake, men med vertene i førersetet. Gresvik`s forsøk blir kontant stoppet av hjemmelagets forsvarsfirer mens på den andre siden så er det tverrligger og en god Gresvik keeper som hindrer scoring.

Etter kampen hadde en usedvanlig fornøyd Pelle, denne kommentaren: "Fantastisk! En enorm innsats legges ned, vi vinner masse dueller, og enda viktigere, vi vinner de avgjørende duellene. Vi vinner fullt fortjent mot et meget bra lag. Kantspillet i 2 omg er noe av det beste vi har hatt i år, sentral midtbane jobbet knallhardt, forsvaret er meget bra og spissene våre er på, jager baller og får tak i de viktige 2.ballene. Jesper har også en helt avgjørende redning".