A A A

Aldersbestemt

G15 7èr fikk revansje mot Spydeberg

KM G15/16: Nok en gang ble det ett målriktig oppgjør mellom naboene i Indre.

Etter ett 6-3 tap i vår skulle 7èr gutta ha revansje. Men best igang er det gjestene som kommer. De første 10 minuttene har vi nok med å holde unna for trykket og kun en strålende Andreas i mål hindrer bortelaget i å få scoring. Men hjemmelaget hever seg og når kvarteret passeres står det 2-0. Begge målene satt inn av comebackgutten Ludvik Haugen. Det første på en mesterlig volley og nr 2 på straffe etter at Sander L ble felt. Gutta fortsetter i fin stil med hard jobbing, bra spill og Spydeberg har en tøff jobb med å temme en aktiv Sander L i vårt angrep. Men Spydeberg er ikke ett lag som gir seg og reduserer til 2-1 på frispark. Ludvik er igjen frempå og gir oss igjen en 2 målsledelse, før Spydeberg reduserer til 3-2 før pause. Skryt vanker fortjent til gutta i pausen fra hovedtrener Terje. Etter hvilen fortsetter hjemmelaget trykket og 3 minutter er gått når Ludvik kroner sitt comeback med mål nr 4 for dagen. Innbytterne som kom innpå i pausen vil også være med på morroa og Mathias J setter inn 3 mål mens Fredrik putter 1. En flott innsats med mye bra spill og gutta har nå klatret til 3.plass på tabellen. Assistent trener Pelle hadde denne kommentaren etter kampen: "Solid 8-4 seier i dag. Moro å se på innsatsen og lysten de har til å vinne. De tør å trille ball, scorer flotte mål, og viser seg frem fra sin beste side i perioder".