7èr laget laget vurderer nå å bare telle resultatene i 2.omgang. I alle de 3 nevnte kampene har vi ligget under til pause (0-4,0-4 og 0-1) for deretter å vinne samtlige 2.omganger. Det viser ihvertfall at dette ikke er gutter som gir seg så lett og som også er godt trente. Målscorere i kampene har vært; mot Spydeberg Håkon 2 og Ruben, mot Tistedalen Ole-Martin og Jesper, mot Sprint/Jeløy Fredrik 3 og Theodor.

11èr gutta fortsetter den gode starten. I kampen mot Lisleby ligger vi under 0-1, utligner til 1-1 rett før pause og vinner 2.omgang 8-0......Men kanskje mest imponerende er 1-0 seieren borte mot fjorårets kretsmester Selbak, hvor vinnerviljen ligger langt utenpå drakta. Og på Selbak`s hjemmeside ligger denne kommentaren etter kampen:" Trøgstad imponerte veldig i denne kampen og noen ganger må mann bare gratulere motstanderen med en meget bra gjennomført kamp". Målscorere har vært; mot Lisleby Theodor 2, Mathias J 2, Johan 2, Fredrik, Tommy og Mathias H. Matchvinner mot Selbak var Johan.