Første kamp i gruppespillet tirsdag, var mot Kuala Lumpur Youth Soccer. Ett lag som de også møtte under fjorårets Dana Cup. Det blir en jevnere kamp i år, men personlige feil gjør at våre gutter havner under 0-2. Men gutta bretter opp ermene og reduserer til 1-2. Selv om flere sjanser skapes, lykkes ikke Trø/Bå i å få flere baller i nettet.

Onsdag morgen stod Tønsberg FK 2 på motsatt banehalvdel. I denne kampen er det enveiskjøring fra start og gutta går til pause med en 5-0 ledelse. Etter pausen fortsetter det i samme stil, men iveren etter å score mål gjør også sitt til at de gule og blå blottlegger seg bakover. Tønsberg putter 2 mål, men Trø/Bå putter ytterligere 4 mål og vinner veldig komfortabelt 9-2.

Før siste kamp i gruppespillet, var det klart at Trø/Bå ville være klare for A-sluttspillet med ett uavgjort resultat mot Voll IL. Og  når det gjelder som mest, leverer gutta sin beste kamp så langt i turneringen. I en kamp som inneholdt det meste, masse brente sjanser, stangskudd og ikke minst strafferedning av Adrian, så går våre gutter av banen med en flott 3-1 seier. Og ikke bare på banen det leveres bra innsats, det meldes også om fantastisk støtte fra Trø/Bå supporterne på sidelinjen:)

A-sluttspillet er nådd etter å ha blitt nr 2 i gruppa, og i 32.delsfinalen som spilles torsdag kl 16.10 er Lyngbø SK motstander. Lyngbø vant forøvrig sin gruppe etter 2 seiere og 1 tap.

Vi gratulerer gutta og støtteapparatet med å ha nådd A-sluttspillet, og ønsker lykke til i 32.delsfinalen.