En av trenerne på G11, Geir Paulshus, har sendt inn følgende kampreferat:

Det var regntungt og vinden kom som sedvanlig fra alle kanter.

Motto for dagen var presise pasninger og aggressivt press i forsvar. Etter en treg start hvor Askim tok ledelsen 0-2 etter tre minutter våknet Fighters.  Press på ballfører ble bedre og vi fikk ballen tidlig opp i banen. 4 raske mål og det var vendt til 4-2. Mot slutten av omgangen falt vi igjen litt dypt og fikk strekk i laget. Dette resulterte i to kjappe scoringer av Askim og det sto 4-4 til pause.

Alle var enige om å ta tak idet positive fra første omgang i pausen. Askim hadde nok samme plan og scoret tidlig. Igjen går gutta inn med større fart og innsats og vi løfter spillet. Med 10 minutter igjen står det 6-6.

Kampen står nå og vipper og begge lag kaster folk fremover for å få det avgjørende målet. Fighters har et resolutt forsvar og keeper som renser unna. Og når vi samtidig er mer nøyaktige i siste tredel av banen klarer vi å score to flotte mål . En herlig laginnsats hvor alle gir alt.

Vi vinner fullt fortjent 8-6 mot Askim og alle kan ta seg en velfortjent is 17. mai.