Innkvartert på Stayokay hotel i byen Sneek, hadde vi et flott utgangspunkt for en treningsleir. 10 minutters gange til ett flott treningsanlegg med kunstgress og gressbaner. 4 treningsøkter ble gjennomført, samt 2 kamper mot lokal motstand. Første kamp gikk mot et 16/17årslag fra FVC Leeuwarden. Til tross for ett 1-5 tap mot en fysisk overlegen motstander, brettet gutta opp ermene og gikk i "krigen". Vi tok for øvrig også ledelsen i kampen, da Johan satte inn 1-0. Etter kampen ble vi også invitert på lunsj i klubbhuset til FVC. Kamp 2 gikk mot jevngamle gutter fra ONS Boso. I første omgang er det hjemmelaget som styrer det meste, mot et Trø/Bå lag som overhodet ikke er "på". Men noen skjerpende ord fra Pelle i pausen hjelper betraktelig og 2.omgang styres totalt av Trø/Bå gutta. Men tap blir det likevel, denne gang 1-2 hvor Simen er vår målscorer. Foruten treninger og kamper ble det også avholdt felles spillermøte, samt separate møter med 11èr og 7èr troppene. En sosial kveld med bowling ble det også tid til. Fra A til Å en særdeles vellykket tur med en flott gjeng med ungdommer.