Aldersbestemt

G98

G-15 med solid innsats i Askim sparebank`s jubileumsturnering

Trø/Bå`s G-15 hevdet seg bra mot sterk motstand fra Østfold, Akershus og Oslo.

Kun 8 lag var invitert til Askim sparebank`s jubileumsturnering. Askim, Spydeberg, Selbak og Trø/Bå fra Østfold, Fet og Løvenstad fra Akershus og Skeid og Kolbotn fra Oslo. Første kamp lørdag for våre gutter var mot Askim. Gutta gjør en hederlig innsats, hindrer Askim i å skape 100 % sjanser men taper likevell 0-2 på 2 langskudd. I neste kamp mot Kolbotn dominerer i perioder Trø/Bå gutta, skaper store målsjanser men svikter litt med avsluttningene. Etter 0-0 til pause er det Kolbotn som kommer raskest ut av startblokkene og allerede etter 1 minutt har de satt inn 1-0. Men 5 minutter før slutt utligner Johan veldig fortjent, etter et flott fremspill av Fredrik. Første motstander søndag var fjorårets kretsmester Selbak. 1.omgangen bølger frem og tilbake og Trø/Bå gutta er fullt på høyde. Men i jakten på scoring blir vi stående litt for høyt og Selbak kontrer inn 1-0 til pause. Første mål i 2.omgang er det også Selbak som står for, etter at Jesper er uheldig å slipper et skudd til retur som blir satt inn. Men Trø/Bå gutta er ikke kjent for å gi seg så lett. Tommy gjør det en spiss skal gjøre, og jager en ball inn mot keeper. Denne skyter ballen rett i Tommy, som enkelt kan trille inn reduseringen. Og igjen får vi en fortjent utligning, når Ole-Martin header inn en perfekt corner fra Johan. 3.plass i pulja ble det, noe som betød plasseringsspill om 5.plass mot Løvenstad. Denne kampen dominerer Trø/Bå gutta fra start. 1-0 kommer etter 6.minutter når Ole-Martin igjen er frempå med pannebrasken på en corner fra Johan. Så, etter 8.minutter kommer kampens høydepunkt. Vi får frispark på 25-30 meter og Fredrik lader venstreslegga. Ett FANTASTISK frispark som ikke slutter å stige før det treffer netter rett under tverrligger. 100 km/t? Helt klart! Og like gøy var det når Thomas endelig fikk nettkjenning og satte inn 3-0. Johan gjorde igjen forarbeidet og Thomas var påpasselig frempå etter en retur fra keeper. Herlig! Etter pause hever Løvenstad seg betraktelig og får fortjent 2 reduseringer. Noen hektiske sluttminutter blir det, men gutta haler det i land og tar 5.plass i turneringen. Hovedtrener Pelle var en fornøyd mann etter helgen og hadde følgende uttalelse: "Sitter igjen med et solid og godt inntrykk av hva vi er gode for. Helt tydelig at vi har noe å gjøre på KM nivå. Vi er definitivt i rute for sesongen". GØ