Etter å ha vunnet nivå 2 forrige sesong, melder i år G15 seg på i KM serien. I de 2 første treningskampene, var det motstandere fra fjorårets KM serie som stod på motsatt banehalvdel. Askim var først ut. Etter en jevn første omgang med 0-0 til pause, tok Askim over mye av spillet i 2.omgang og vant tilslutt 1-0. Neste KM lag ut var Rygge. Etter en nesten perfekt 1.omgang leder gutta 5-0. Aggressivitet, ballgjenvinning og kantspill er vell nøkkelord. Selv om gutta naturlig slipper seg litt ned, putter de også 5 mål i 2.omgang. 10-0 mot et KM lag fra 2012 lar seg høre og at det er 6 forskjellige målscorere er også bra. I tredje kamp var fjorårets tøffe rival Skogstrand motstander. Igjen viser gutta en herlig aggressivitet og arbeidsmoral. Og igjen en veldig bra 1.omgang og ledelse 4-0 til pause. 5-1 ender det tilslutt, med 5 forskjellige målscorere. I neste kamp var Driv fra Enebakk motstander.Ett lag som hadde gjennomført kamper mot bla Strømsgodset og Lørenskog, med gode resultater. Men mot Trø/Bå så blir de rett og slett kjempet i senk. Stor innsats i samfulle 80.minutter, men litt vanskelig underlag gjorde sitt til at finspillet uteble. Men gutta vinner solid 6-1 og igjen 5 forskjellige målscorere. Neste utfordring for G-15 blir Askim sparebanks jubileumscup, 9.-10.mars, mens siste finpuss før seriestart er lagt til Nederland. En 4 dagers treningsleir med 2 kamper mot lokal motstand, skal gjøre gutta klare til seriestart.