Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Aldersbestemt

G-14 til topps på tabellen, med 1 serierunde igjen....

Mysen-Trø/Bå 0-0 og Ørje-Trø/Bå 1-8. Med 4 poeng på to i utgangspunktet tøffe kamper (og litt hjelp fra Hobøl) inntok G-14 tabelltoppen.
Kampen mot Mysen ble som ventet en tøff batalje. Hjemmelaget spiller helt på grensen av det som er tillatt og fikk Trø/Bå gutta ut av stilen. Men det er likevell bortelaget som styrer det meste, men uvant nok for oss så skaper vi lite målsjanser. Mye takket være en gammel lagkammerat som ruvet i Mysen`s midtforsvar. Bakover er det igjen bunnsolid og Mysen har kun 2 skudd på mål i hele kampen. En solid og disiplinert gjennomføring av Trø/Bå gutta som får med seg ihvertfall 1 poeng, som tilslutt kan bli veldig viktig. Før nest siste seriekamp mot Ørje, var det ikke noe tvil om hva som måtte til for å ha muligheten til å ta seriegullet. 3 poeng, mange mål og Hobøl seier over Skogstrand. Og for en kveld det skulle bli! Etter en litt famlende åpning av kampen de første 10 minuttene, satte Trø/Bå gutta på 5.giret. 20 minutter med fantastisk fotball og ledelse 6-0 til pause. Undertegnede noterte i boka ved pause, "You Tube fotball og Playstation scoringer". 2.omgang er også solid og ALLE gjør en strålende innsats, som til slutt gir en 8-1 seier. Målscorere: Tommy 4, Simen 2 og Henrik 2. Tar denne gang ikke forklaringen til alle målene, men nevner Simen sin 4-0 scoring. Skudd fra 20 meter, HELT i vinkelen. Simen fikk forøvrig helt fortjent dagens bestemannspremie. Gutta hadde gjort jobben, nå var det bare å håpe på Hobøl. 3 lagledere, 2 spillere og 2 foreldre tok turen fra Ørje til Ytre Enebakk, for å se kampen Hobøl-Skogstrand. Og vi fikk belønning for turen. Hobøl ranet Skogstrand, vant 3-2 og Trø/Bå var serieleder. En runde står igjen, Trø/Bå er 1 poeng foran Skogstrand som igjen er 1 poeng foran Hobøl. Dette blir en "rysare".... Hovedtrener Pelle hadde denne kommentaren etter en usedvanlig vellykket kveld:"FOR EN KVELD.Vi har stålkontroll bakover, midtbanen domineres totalt og fremover er det fantastisk. 6-0 til pause sier alt. Noe av det beste jeg har sett.Rett og slett en kanonkamp av samtlige. Nå har vi matcball, og alt er i våre hender. MEN, kampen mot Soon skal spilles, og ingenting er avgjort".