Nok en gang kommer Trø/Bå`s G-14 best igang i en kamp. Og selvfølgelig er vi igjen alene med keeper iløpet av de første 5.minuttene uten å lykkes....Og som i forrige kamp gir vi motstanderen unødvendige målsjanser. Hobøl får corner etter 7.minutter. Jesper bokser ballen ut på hjørnet av 16.meteren hvor en Hobøl spiller tar imot. På direkten settes ballen lavt ned i hjørnet og hjemmelaget leder 1-0. Forøvrig flott utført av Hobøl`s spiller. Vi hever oss og kommer til ett par halvsjanser, men igjen gir vi Hobøl muligheten. Og 5 minutter senere er igjen hjemmelaget på farten. En av Hobøl`s gode angripere tråkkler seg igjennom vårt forsvar og alene med keeper gjør han ikke feil, 2-0. Resten av 1.omgang bølger frem og tilbake uten at noen av lagene lykkes. Vi setter i andre omgang igjen trykk på Hobøl fra start, men mål er det hjemmelaget som får. 3-O kommer når både forsvaret og keeperen vår er litt passive/uheldige og en Hobøl spiller igjen tråkkler seg igjennom. Hovedtrener Pelle gjør noen rokeringer på laget og herfra og ut dominerer vi kampen totalt. Skryt igjen til gutta for innsatsen. Selv om de ligger under 3-0, er det ikke snakk om å gi seg. Kampen ebber ut med 3-0, og vi har fått vårt andre strake tap. Pelle hadde følgende kommentar etter kampen:"Vi spiller helt jevnt med Hobøl, men de var effektive. Bra holdninger gjør at vi gjør en god 2 omgang, tross at vi ligger under. Vi kommer sterkere tilbake."

Trø/Bå: Alex, Fabien, Ari, Markus, Simen, Thomas, Sander F, Mathias J, Mathias H, Theodor, Ole-Martin, Jesper, Tommy, Håkon og Lukas.

NESTE KAMP: TRØGSTAD KG 16.MAI KL 17.30