Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Aldersbestemt

G-14 med ny storseier

Trosvik - Trø/Bå 0-5: En bunnsolid kamp av G-14, som kontrollerte kampen fra start av.
Etter ett par kamper på "halv fart", viste G-14 i kveld seg fra sin beste side. Det var stort sett enveiskjøring fra første spark på ballen og det tok drøye 11 minutter!! før vår keeper var borti ballen. Innsatsen er stor og finspillet er på plass. 1-0 sitter etter 7 minutter når Ole-Martin trer igjennom Tommy som får tåa på ballen før keeper. Bortelaget fortsetter å produsere sjanser, men 2-0 kommer ikke før etter 22 minutter. Ole-Martin tråkkler seg igjennom Trosvik forsvaret og hamrer ballen i mål utagbart for keeper.Resten av omgangen fortsetter bortelaget trykket, men 2-0 står seg til pause. I 2.omgang fortsetter Trø/Bå der de avsluttet 1.omgang, på hjemmelagets banehalvdel. Kveldens høydepunkt kommer etter 3 minutter. Sebastian får ballen på ca 20 meter. Lader storkanonen og ballen fyker inn i vinkelen. En sterk kandidat til årets mål. 4-0 setter Ole-Martin sikkert inn fra straffemerket og kveldens siste mål kommer etter 15 minutter. Markus sender Henrik alene igjennom og Henrik setter ballen elegant i mål tilside for keeper. Nære 6-0 var vi også, hadde det ikke vært for at stanga var i veien på Alexander`s straffespark. ..Resten av kampen kontrolleres trygt inn. Bortsett fra keeper er alle gutta idag innom innbytterbenken og vi benytter også anledningen til interne rokkeringer. I de fleste referater er det målscorere og tillretteleggere som nevnes. Nå er det på tide å fremheve forsvarsrekka og keeper. Midtstopperne Alexander og Håkon, backene Mathias H, Sander F, Lukas og Ari i tillegg til keeper Jesper har vært veldig veldig solide i år. G-14 har nå spilt 14 seriekamper og sluppet inn 13 mål! Sterkt! Men nå gjelder det å ikke hvile på laubærene. I de 2 neste kampene møter vi serieleder Skogstrand som er 1 poeng foran oss og Hobøl som er nr 3 og 1 poeng etter oss. Trenerapparatet var selvfølgelig fornøyd i kveld og sjef Pelle hadde denne kommentaren:" Karakter M+ og bunnsolid.Det mest gledelige i dag er måten vi spiller på. Vi tør å trille ball, vi beveger oss masse og vi VIL angripe. Bakover er det igjen potte tett."