Det var tydelig fra start at Trø/Bå ville forsvare toppen av tabellen. De gikk rett "i strupen" på Rolvsøy og satte inn et bra trykk. Første målet kom etter 10 minutter, da Tommy slo en corner på første stolpe, hvor midtstopper Alex dukket opp og satte inn 1-0. 4 minutter senere var det duket for 2-0. Theodor jager på en i utgangspunktet for lang passning, men får belønning når Rolvsøy`s keeper bommer på ballen og Theodor kan enkelt trille inn 2-0. Etter dette virker det som om hjemmelaget er fornøyd og faller ned på tempoet til Rolvsøy. Eneste målsjansen kommer etter 26.minutter hvor Håkon header en corner fra Mathias J rett over. 2.omgang fortsetter som den første sluttet. Labert tempo fra begge lag og ingen store sjanser. Først etter 20 minutter løsner hjemmelaget skudd. Lukas fyrer av et bra skudd fra 20 meter som Rolvsøy keeper slår til corner, som blir resultatløs. Bortelaget skaper ikke stort mer. Men når halvtimen er gått får de tildelt straffe. Jesper reddet første forsøk, men Rolvsøy er aggressive på returen og setter inn reduseringen. Trø/Bå holder unna de siste minuttene og sikrer nye poeng.Men tabelltoppen røyk denne gang, da Skogstrand passerte oss med 4 mål. Og poenget bak Skogstrand og Trø/Bå følger Hobøl. Så det blir 5 veldig spennende serierunder før avdelingsvinneren kåres. Hovedtrener Pelle hadde denne onsdag`s kvelden, følgende kommentar:"Hva skal man si i dag? Kan ikke annet si enn at dette var for dårlig. Første 15 min er bra, vi scorer 2 mål, og alt ser bra ut.Så endrer alt seg og vi tar generelt alt for lett på alt. Rolvsøy er ikke gode, og det gjør at vi allikevel har grei kontroll".