Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Aldersbestemt

G-14 med knepent tap mot serielederen

Rolvsøy-Trø/Bå 1-0: etter A-lagets 0-6 tap mot Rolvsøy mandag, skulle G-14 prøve å redde noe av Trø/Bå`s ære onsdag kveld.
Men heller ikke G-14 lykkes. I en første omgang som det så ut som om begge lag var preget av varmen, ble det skapt veldig lite foran målene. Det meste foregikk fra 16 meter til 16 meter. Men Rolvsøy hadde nok ballen mest. Og den første store muligheten var det hjemmelaget som skapte etter 20 minutter, hvor keeper Jesper måtte ut i full strekk. Trø/Bå`s største mulighet kom når Ole-Martin etter 30 minutter satte ballen i stolpen direkte fra corner. Etter pausen starter Rolvsøy som i første med å ta kommandoen over ballen. Men de får god hjelp av bortelaget som etter 2 minutter, gjør en enkel feil i forsvar og Rolvsøy leder 1-0. Men etter scoringen hever Trø/Bå seg. 5 minutter er spilt når Mathias J fra sin høyrekant sender ett flott innlegg til Theodor. Men på Theodor`s heading redder Rolvsøy`s keeper fint. Trø/Bå er nå i støtet og dominerer kampen. Ny mulighet kommer når en for dagen veldig aktiv Markus spiller igjennom Theodor. På volley får Theodor drømmetreff, men ballen stryker dessverre over tverrliggeren. Ett par muligheter til skapes på cornere, men hjemmelaget klarer dessverre å ro seieren i land.Og både gutta og støtteapparatet var skuffet over at vi ikke fikk med minst 1 poeng hjem til Trøgstad. Hovedtrener Pelle hadde denne kommentaren etter kampen: "At Rolvsøy leder viser at vi skal være med helt der oppe etter hvert, men vi kan ikke tillate oss selv å være så variable i prestasjonene. Fra veldig bra, til under middels. Vi fortjente poeng i dag, men det er en kamp vi bør kjøre fra start og vinne komfortabelt."

Trø/Bå: Alexander,Håkon,Mathias H,Sander F,Mathias J,Simen,Ole-Martin,Henrik,Theodor,Tommy,Jesper,Lukas,Sander L,Sebastian,Markus og Thomas.