Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Aldersbestemt

G-14 knuste ubeseirede Skogstrand!

Trø/Bå-Skogstrand 4-0. På fotballens høytidsdag 16.mai, vartet G-14 i perioder opp med festfotball på kunstgresset.
Ett Skogstrand lag uten poengtap på de 4 første seriekampene, tok turen til Trøgstad for å hente 3 poeng mot et hjemmelag som kom fra 2 strake tap. Men den gang ei.... Hjemmelaget tar fra første spark kontroll på kampen, og presterer årsbeste i 1.omgang. Allerede etter 5 minutter kommer den første store sjansen. Tommy drar seg fri på venstrekanten, legger inn til Ole-Martin som fra kort hold setter ballen over via et Skogstrand bein. Etter 10 minutter er Skogstrand på en sjelden visit innenfor hjemmelagets 16 meter. Jesper redder og setter raskt igang med et langt utspark. Denne havner hos Tommy som fint spiller igjennom Mathias J. Alene med keeper er Mathias kald, runder denne og setter ballen i mål til 1-0. Gutta fortsetter finspillet og skaper gode muligheter. Etter 18 min spiller hjemmelaget seg igjennom fra midtbanen og ballen går på 1 og 2 touch. Fra Ole-Martin, via Theodor og Mathias J til Tommy som kontrollert setter inn 2-0. Skogstrand prøver å heve seg og sette trykk på hjemmelaget, men en hardtarbeidende midtbane og en kontant forsvarsfirer slipper ikke bortelaget nærmere enn 16 metern. Og når det endelig lykkes for angriperne til hjemmelaget, så kommer også 3-0. Mathias J spiller flott igjennom Tommy som kommer alene med keeper. Tommy spiller ballen forbi keeper og bakfra kommer Theodor og setter inn hjemmelagets tredje. Og før det blir pause så kommer også 4-0. Denne gang er det Sebastian som fullfører et løp helt inn til keeper. Belønningen for jobben, får han når ballen går i en fin bue over keeper til 4-0. Etter pause er det bortelaget som har ballen mest de første 20 minuttene, uten å skape noe som kan kalles en målsjanse. At Jesper kun gjør 2 redninger kampen igjennom, sier mye om den defensive jobben idag.En midtbane som jobbet skjorta av seg og et forsvar med Håkon og Alex i spissen, stoppet det meste av det Skogstrand kom med.Siste halvdel av 2.omgang kommer hjemmelaget igjen til flere store sjanser, denne gang uten å lykkes. Bla annet har Ole-Martin et frispark fra hjørnet av 16 meteren som treffer krysset og detter ned på streken. Også Sander L og Theodor har muligheter som blir avverget på streken. Ros også til gutta for oppførselen under kampen. I motsetning til enkelte hos Skogstrand, holder de hodet kaldt i "hete" situasjoner og lar dommeren dømme. En fornøyd hovedtrener Pelle, hadde denne kommentaren etter kampen: "Veldig bra kamp i dag. Bra uttelling på sjansene, hard jobbing, full defensiv kontroll og vinnervilje langt på utsiden av drakta. Sånt blir det seiere av".

Trø/Bå: Sander F,Ari,Markus,Mathias H,Simen,Henrik,Jesper,Håkon,Alex,Mathias J,Ole-Martin, Tommy, Theodor,Sander L og Sebastian.