Bortelaget tok tak i kampen fra start og 0-1 satt allerede i det første spilleminuttet. Og Trø/Bå gutta gjennomførte en solid 1.omgang og gikk til pause med en 2-5 ledelse. Men etter pause jevnet ting seg ut og Ås kom mer med i kampen. Etter en tidlig redusering av hjemmelaget, puttet lagene mål annenhver gang omgangen ut. Men tiltross for noen hektiske sluttminutter dro bortelaget i havn 3 poeng, og fikk revansje for tapet mot Ås i vårkampen. Tapet mot Ås i vår er forøvrig den eneste kampen Trø/Bå gutta har tapt i serien.

G13/14 består av gutter født 99/00, trener 3 dager i uken og har tatt overgangen til 9èr fotball på en fin måte. I seriespillet har de nå puttet 77 mål på 11 kamper. Der ett par av de eldre Trø/Bå lagene kanskje ikke har en notorisk målscorer, kan ikke det samme sies hos 13/14åringene. Her har nemlig Peder Wøien satt inn 52 av 77 mål i serien! Der det meste har vært stang inn i serien, var det motsatt i Sandarcupen. Her tapte de nesten utrolig alle sine 5 kamper med kun 1 mål. 5 kamper gjenstår nå av seriespillet og målet er å toppe tabellen når serien avsluttes, samt at alle spillere skal ha tegnet seg på scoringslista.