Etter en lang vinter med noen kalde, glatte, tunge og tøffe økter var laget klare til å vise hva som bor i de. Det er alltid litt spenning og nerver før en slik kamp, spesielt med tanke på at det var ett lokaloppgjør, men tilslutt kunne man konstantere at det endte med tre velfortjente poeng.

Første omgang:

En seriepremiere leverer sjelden det helt store spillet, denne ble intet unntak. Første omgang bærer preg av at det er årets første poengkamp og det er mer dueller og krig enn finspill på en regnvåt kunstgressbane. Det blir en del slurv fra begge lag samt at dommeren stykker opp spillet med i overkant mye frispark, men Trø/Bå-gutta går ut i et bra tempo som avtalt og får uttelling tidlig i omgangen. Etter en hurtig overgang sender Mathias Johannessen igjennom Amund Karlsrud som er iskald i avslutningsøyeblikket og gir oss en meget god start på sesongen. Etter dette faller tempo og presset fra hjemmelaget og Hærland får kampen inn i sitt spor ut omgangen med mer dueller og laverere tempo. Som en konsekvens av dette faller også konsentrasjonen og i ett svakt øyeblikk fra hjemmelagets forsvar slipper Odd Sigurd Ulfsby igjennom alene mot vår keeper Jesper Ødeby og setter kontrollert inn utlikningen. En sur baklengs som blir omgangens siste mål og lagene går til pause med 1-1.

Andre omgang:

I pausen blir laget enige om å fokusere på to ting, kommunikasjon og tempo. Det viser seg at dette har en effekt og den andre omgangen starter på mange måter som den første med noen små forskjeller; først får vi ett innlegg fra venstrekant Tommy Berntzen og inn til Simen Alnæs Sletten som pirker kula inn langs bakken i keeperens høyre hjørne, 2-1 og alt er likt hendelsesforløpet fra første omgang. Så kommer det som skiller fra første omgang, kun fem minutter senere så er unge Sletten på plass igjen og setter inn 3-1 etter corner og assist fra midtstopper Jakob Omholt Grefsli. Hjemmelag et har gått ut i et høyt tempo og i tillegg omsatt to sjanser i mål, men så...vi faller periodevis i presset på midten og det gir Hærland sjanser til å redusere. Tilslutt utnytter tidligere nevnte Ulfsby dette, scorer sitt andre mål for dagen og reduserer til 2-3. Resten av omgangen blir en utholdenhetsprøve for begge lag der Hærland gir det de har for å få inn utlikningen samtidig som Trø/Bå forsøker å drepe kampen. Ingen av delene inntreffer og kampen ender med 3-2 seier til hjemmelaget, noe som totalt sett må sies å være fullt fortjent.

Oppsummert så ble dette en spennende kamp både for spillere, trenere og ikke minst håper vi det også ble det for de som kom for å se på. Laget viser at det bor mye i de og at de tre poengene ble igjen i Trøgstad er fullt fortjent.

Til alle som tok turen, takk for støtten, håper vi ses igjen ved neste hjemmekamp. Forøvrig en kamp som ligger noe frem i tid da det er to bortekamper før den tid.