A A A

Aldersbestemt

Siste kamp før sommeren endte med tap for J-11

Første tap for J-11 mot Mysen 1-2

Våresesongens siste kamp skulle spilles hjemme på kunstgresset mot Mysen. Jentene var litt tunge i beina etter en knall helg i Arvika. Mange hadde hatt idrettsdag på skolene så man så at det var ikke den samme gnisten på jentene som det pleide. Jentene trodde nok at det var en lett match å slå Mysen denne gangen også etter at de slo de forrige treningskamp med 10 mål. Men sånn ble det ikke. Mysen hadde tatt seg opp veldig og jentene måtte jobbe fra første minutt for å holde ballen på motstanderen sin side. Første målet kom i første omgang av Mysen. Engasjementet var fortsatt litt labert, de var veldig sårbare noen også når de fallt. Men på slutten av første omgang skåret Marie og kampen sto igjen likt. Mysen hadde nok overtaket på denne kampen selv om jentene også spillte bra. Midt i andre omgang skåret Mysen igjen og stillingen sto 1-2 til Mysen. Jenten våre hadde mange sjanser men ballen ville liksom ikke i mål. Men det har vært en brakenede bra sesong for J-11. Og med bare et tap kan de ta en velfortjent sommerferie