Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Aldersbestemt

ENDELIG seier på bortebane for G16

KM G16 Skogstrand - Trø/Bå 1-2 Så skulle endelig G16 reise hjem fra en bortekamp med 3 poeng i sekken, og det smakte utrolig godt. Viktig var det også i kampen om å nå det første målet som er topp 6 på tabellen, som gir A-sluttspill på høsten.

Borteseier Skogstrand

Det var en gammel "erkerival" som stod på motsatt banehalvdel mandag kveld på Skogstrandbanen. I hovetrener Pelle`s fravær var det tydelig at Hans-Petter og Kolbjørn hadde gjort en god jobb i forkant med motivasjonen til gutta. Bortelaget var ekstremt aggressive i hele 1.omgang og slapp hjemmelaget svært lite til. Det lille som kom ryddet dagens vikarierende keeper (høyreback Håkon) opp i. Mye fint spill får gutta også til og begge kantspillerne Ruben og Mathias J innvolveres bra. 0-1 sitter etter 15.minutter. Nevnte Ruben gjør en god jobb på venstre kant og får trillet ballen til Ole-Martin på 16 meteren. Han får god tid på seg til å plassere ballen pent nede ved stolperota. Flere muligheter produseres omgangen i gjennom ved Mathias J, Ruben, Tommy og Ludvik, men uten å lykkes. Men gutta kan likevell gå fornøyde til pause etter å ha gjennomført en bunnsolid 1.omgang. Etter hvilen tar hjemmelaget mer og mer over banespillet og kommer til noen halvsjanser. Utligningen kommer etter ca 20 minutter. Ett mål som selv hjemmelagets supportere var enige i at ikke skulle vært godkjent. Fredrik blir i forkant av målet rett å slett sparket ned og kun dommeren vet hvorfor det ikke ble blåst frispark. Men målet ble godkjent og vi var like langt. Kampen bølger frem og tilbake og begge lag jager seiersmålet. 4 minutter før slutt får hjemmelaget corner. En corner som Trø/Bå får ryddet opp i og ballen havner hos Mathias J. Han setter fart fra egen banehalvdel og sender en perfekt stikker igjennom til Tommy. Svært få løper i fra Tommy selv når han har ball i beina og det gjaldt også Skogstrand forsvaret. Alene med keeper er Tommy iskald, runder denne og triller inn seiersmålet. Det målet fortjente du Tommy:) En ekstra honnør i  kveld til høyreback Håkon som tok keeper rollen, Sander F som ertstattet Håkon på høyreback og Mathias H som spilte venstreback i Ari sitt fravær. Solid gutter!