Med høstferien i gang måtte det letes med lys og lykter etter folk som kunne stille til start søndag klokken 15.00. Christoffer Slaatsveen hjemme på ferie stilte opp, styret i klubben tok sitt ansvar: med sportslig leder i mål og styreleder sentralt på midtbanen kunne kampen settes i gang. Anført av en for dagen strålende opplagt kaptein Marius Skullerud gikk gutta i krigen og det var vel fortjent at vi tok ledelsen etter drøyt ti minutter på et fabelaktig langskudd fra styreleder Petter Skotland. Kpt Skullerud ville ikke være dårligere og kopierte nesten sin aldrende midtbanekollega kun minutter etterpå og klemte inn 0-2. Dette resultatet sto seg til pause og vi var aldri i nærheten av å slippe inn mål.

Etter pause fikk vi litt mer å bryne oss på, ble presset litt hardere og slurva kanskje noe mer i oppspillsfasen selv også. Midtveis i omgangen kriger Chris til seg ei straffe på en corner. Straffa satte keeper Kroken i mål, 0-3. Kampens siste 20 minutter blir ujevne og ble også preget av noe unødvendig og på grensen til voldelig oppførsel fra en av hjemmelagets spillere som dommeren ikke maktet å ta tak i. Heldigvis utarter det ikke og begge lag får avslutte med 11 mann på banen og scorer ett mål hver. Vår siste målscorer for dagen ble Jonas Hansen da han satte inn en retur fra et frispark like før slutt. Verdt å merke seg er det også at far og sønn Skotland spilte sammen mot slutten da Fabien Skotland gjorde sin debut. Han var ikke langt fra å score heller og gjorde godkjent+ innsats på høyrekanten.

Rekruttlaget har dermed kun en kamp igjen denne sesongen- en hjemmekamp mot Mysen2 den 9.oktober. Det ser ut til å gå mot en 9.plass i avdelinga med 10 lag så sant ikke Eika Krapfoss varter opp med kjempeseiere i sine to siste kamper(med 6 poeng og 26-74 i målforskjell på de første 16 er ikke dette veldig trolig).

Selv om resultatene ofte har vært kjedelige for Wøiens disipler skal rekruttlaget ha sin del av æren for at vi har holdt seniortroppen vår stor og i form gjennom sesongen, gitt matching til de som har trengt det og også latt enkelte g16-spillere få smake på seniorfotball. Et lag som gir virkelig bredde i breddeklubben Trø/Bå!