Det har vært en uke i "motvind" for G15 lagene, med 3 strake tap. 7èr laget tok turen til Halden for å møte Berg, som vi hadde tapt 0-5 for tidligere i år. På en helt forferdelig og humpete gressmatte, så var det også i denne kampen Berg som tok kommandoen. Sjanser produserte de i hopetall, men en særdeles god Andreas i målet hindret at det stod mer enn 2-0 til pause. Andreas reddet også mesterlig ett straffespark. Etter hvilen reiser Trø/Bå gutta seg, jobber hardt og tråkker til i duellene mot fysisk overlegne Berg gutter. Sjanser produseres, men flere mål enn Johan`s straffe scoring blir det ikke. 11èr troppen startet motvindsuka med ett lokaloppgjør borte mot Spydeberg. Hjemmelaget hadde overraskende startet sesongen noe svakt, og undertegnede mistenker Trø/Bå gutta for å ha sett for mye på tabellen før kampen. Nå skal det også sies at vi måtte gjøre flere rokkeringer i laget pga skader og flere spilte på uvante plasser, samt at vi savnet innpisker Pelle på sidelinjen. Selve kampen ble en heller laber affære, med usedvanlig få målsjanser til begge lag. Seiersmålet til Spydeberg kom etter klabb og babb i Trø/Bå forsvaret, hvor hjemmelaget fikk pirket ballen over streken. Selv om vi dominerer 2.omgang er det nærmeste vi kommer ett skudd i tverrligger fra Mathias J. Ukas 3.tap kom i ukas 3.bortekamp, mot Greåker på Moa KG. I en jevnspilt kamp er det Greåker som produserer de farligste mulighetene på hurtige overganger. Vi jobber jevnt og trutt i 80 minutter, men sliter igjen med det offensive mønsteret. Nærmest er vi når Ole-Martin treffer stolpen og Johan treffer tverrligger. Greåker`s første mål kommer etter corner, hvor keeper Jesper blir holdt igjen av en Greåker spiller. Men dommer godkjenner og det står 1-0. Hjemmelagets andre mål burde vi klart å hindre. En av Greåker`s spillere tar med seg ballen fra midtbanen, dribbler halve Trø/Bå, spiller vegg ved 16 meteren og hamrer inn 2-0. En flott prestasjon, men den skulle vært forhindret. Pelle var igjen på plass på sidelinja og hadde denne kommentaren etter kampen:" Innsatsen til gutta er god nok. De løper og jobber, og det er ikke der det trykker om dagen. Vi sliter litt i de offensive relasjonene. Litt sene valg og ofte feil valg, både med og uten ball".