A A A

Aldersbestemt

G16 2014

En liten nedtur for G16

KM G16: Lisleby - Trø/Bå 1-0 Ikke bare vårt A-lag som sliter med å sette sjansene sine om dagen, det samme gjaldt også for G16 i kampen mot Lisleby.

Det var ett noe sykdoms og skaderammet bortelag som tok turen til Lisleby for å hevne 1-0 tapet på samme bane i fjor. Gutta tar tak i kampen fra start og styrer det meste de første minuttene. Og det hadde ikke vært noe å si på at bortelaget allerede etter 10-12 minutter hadde punktert kampen. De produserer 4 STORE sjanser uten å lykkes med noe av det viktigste i fotballen, nemlig å få ballen i mål. Mulig gutta blir frustrerte over å ikke lykkes foran mål, for plutselig går lufta fullstendig ut av de. Det velges vanskelige og dårlige løsninger, det er liten innsats, humøret er borte og det virker som ingen har lyst til å ha ballen. Lisleby lar seg ikke be 2 ganger og dominerer fullstendig de siste 25 minuttene, dog uten å skape de helt store sjansene. Men de lykkes til slutt når våre gutter i den bakre firer er ubesluttsomme og de lobber inn 1-0 over Jesper i målet. Hva Pelle, Hans-Petter og Kolbjørn sa til gutta i pausen vites ikke, men det hjalp ihvertfall på innsatsen. Det jobbes og slites i kjent stil over hele banen og Lisleby kommer seg knapt over midtbanen i 2.omgang. Men igjen så misses det i de avgjørende øyeblikkene og ballen vil ikke i mål. Det ebber da ut med det samme resultatet som ifjor og også denne gang sitter gutta igjen med følelsen at dette var en kamp de skulle vunnet. Men ros til Lisleby og deres keeper som igjen klarer å holde buret rent. Kommentaren fra en vanligvis pratsom trener Pelle satt langt inne denne kvelden, men han hadde tilslutt følgende kommentar: "Tungt tap å svelge idag. Dette var ett lag vi burde slått og vi skaper mer enn nok til å avgjøre kampen til vår fordel. Men vi gjør en del merkelge valg og feil samt at spillerglede og humør er litt fraværende. Gutta er fryktlig skuffet idag, men vi taper og vinner sammen".

Neste mulighet for nye poeng til G16 er mandag 12.mai kl 19.15, når Askim 2 kommer til Trøgstad KG