Som så mange ganger før ser vi nå et Trø/Bå-lag som er i ferd med å fyre på alle sylindere når høsten er her, om våren engang sitter som ett skudd da blir dette laget skumle i toppen av tabellen. I en tropp hvor Ole Martin, Sander, Alex og Marius har flyttet, Michael har reist tilbake til Hurdal grunnet jobb og Jakob, Amund, Thomas LG (og Eivind) er på skadelisten må man bare ta av seg hatten for hvordan de unge gutta har tatt utfordringen det er å spille seniorfotball hver uke.

Kampen mot Sprint startet bra og fortsatt stigningen jevnt de første 45 minuttene. Allerede etter to spilte minutter smeller Mathias en avslutning i stolpen, og bare seks minutter senere er samme mann på farten igjen. Denne gangen tyr Sprint-forsvaret til ulovlige midler og legger venstrekanten kontakt i bakken rett på utsiden av hjørnet på sekstenmeteren. Det påfølgende frisparket ekspederes rett i mål av vår nylige utnevnte visekaptein (som har tatt over etter Skullerud), Thomas Håkelia og kampen har startet helt perfekt.

Etter femten spilte minutter får vi tildelt straffespark, en vanvligvis sikker straffeeksekutør Lars Erik brenner denne og stillingen står seg fortsatt 1-0.

Revansjen skal likevel kaptein Ludde få bare to minutter senere når Gjermund drar seg fint forbi flere Jeløyinger før han pirker ballen til Mathias, som igjen elegant sender den videre til Lars. Denne goalen er dog langt fra ferdigscoret og Lars Erik tar ned ballen vrir seg fint rundt inne i sekstenmeteren før han klistrer ballen i nota til 2-0.

Det er veldig komfortabelt å lede 2-0 på hjemmebane etter ett drøyt kvarter, men det er ikke noe mot de neste ti minuttene:

20 minutter - 3-0: Emil Enger Kreppen scorer sitt første a-lagsmål assistert av Peder Wøien.

22 minutter - 4-0: Les beskrivelsen av 3-0.

26 minutter - 5-0: Rollebytte, Sprint blir herjet med av duoen

Kreppen/Wøien og denne gangen er det Peder som får æren av å sette ballen i nota med assist fra Emil.

Ikke bare er det et sterkt resultat og en spennende relasjon som har startet å bygge seg opp mellom Peder og Emil, men målene som scores er så fint rullet opp at man nesten kunne bli litt sentimental der man sto på siden og observerte. Trekantspill, ball langs bakken, bevegelse i rom, temposkifter, folk i boks...stort sett alt vi ble enige om ble gjennomført!

Dette fortsatt ut omgangen dog i noe mindre grad da vår høyreback Lars Berg Jackobsen måtte ut med en skade og Peder Wøien ble flyttet ned for å vikariere i forsvarslinja da Fabien Skotland kom inn og tok Peders plass. Peder taklet backplassen helt strålende, men fokus ut omgangen ble mer å holde stand for så å angripe når muligheten bød seg enn å fortsette kjøret vi hadde holdt oppe i en drøy halvtime.

Og muligheten bød seg fem minutter før pause, hvem andre enn kveldens friskeste unggutt; Emil Enger Kreppen. Hans hattrick var et faktum og vi tar med 6-0!! inn til pause.

I pausen blir vi enige om at vi skal gjøre det vi kan for å gjennskap første omgang, noe vi klarer tildels men noen bytter og plasskifter må ta skylden for at flyten i denne andre omgangen blir noe dårligere samt at Sprint har ballen noe mer enn i første omgang.

Det kan virke som omgangen på en eller annen måte gjennomføres litt på autopilot og poengene er selvsagt aldri truet, men autopiloten går først på etter en fantastisk kontring der Mathias stuper fremover på sin venstre side. Og helt etter planen så er både Emil, Gjermund og Fabien med på samme tempoet inne i boksen, innlegget går forbi alle bortsett fra mannen på bakerste stople; Fabien Skotland! Dermed er dagens andre måldebutant ett faktum, 7-0.

Herfra ut kan det nevnes at Henrik Hoel Hervig må ut med en liten kjenning i lysken, Håkelia tar over hans plass og inn for HHH kommer Sebastian Eidsaune som tar venstrebackplassen. Mot slutten får også Halvor Wøien noen minutter på høyreback for dagens vikar Peder Wøien og nesten på overtid er det flere som roper på bytte grunnet kramper, den som blir byttet ut er Gjermund og han slipper til Eivind Skughei.

Og siste men ikke minst må det selvfølgelig nevnes at dagens bestemann, Emil Enger Kreppen, topper kveldens prestasjon med å sette inn sitt fjerde for kvelden og fastsetter sluttresultatet til 8-0 på overtid.

Dette ble en morsom fotballkamp på alle mulige måter; resultatmessig åpenbart, men også måten målene kom på var meget gledelig. Nå er det en uke med trening som venter før vi mandag 4. september spiller neste kamp som også går hjemme på Trøgstad KG, da møter vi Rygge i en kamp vi har mye å revansjere fra vårens oppgjør.

Vi gratulerer alle med seieren og ikke minst Emil og Fabien med å ha åpnet målkontoen på seniornivå!