Det var gutter mot menn i ordets rette forstand. Voksne menn med masse rutine fra langt høyere nivå enn 6.divisjon skulle forsøke å spille seg rundt ungdommelig pågangsmot og utholdenhet hos vårt unge mannskap. Og de spilte. Og våre gutter løp. Over hele banen ble det gjort skikkelige forsøk på å forhindre motstanderen å skape sjanser og det gikk bra en god stund. Vel og merke smalt det i tverrligger og vår bakerste mann hadde et par gode redninger det første kvarteret, men skal du ha med deg noe mot topplag så må man ha den flyten - og det føltes en stund som vi hadde den. Vi hadde også 3-4 overganger som med litt mer kyla og presisjon kunne blitt til scoringer og manifistert den flyten. Dessverre fikk vi overtenning og lagde en meget unødvendig straffe da 25 minutter var spilt som ble ekspedert i mål. Da vi også gir bort et frispark på sekstenmeterstreken to minutter før pause som også blir ekspedert i mål på et vis som burde vært forhindret, går vi til pause med 0-2 i sekken.

Defensivt og organisatorisk var hele kampen meget godt gjennomført av våre gutter denne kvelden. Nok en gang høres det rart ut da vi tross alt slipper inn 5 mål, men så gode var tirsdagens motstandere til å spille fotball. De spilte av press fra oss som mot hvem som helst annen motstander i avdelingen hadde ført til overgang for oss, og de scoret da de etter hvert fikk sjansen utover i den andre omgangen også. Vi derimot klarte ikke å straffe dem de få gangene de ble for nonsjalante, og brant de tre-fire OK sjansene vi fikk etter pause. 0-3 og 0-4 kom tett midtveis i den andre omgangen og tok fra oss den lille trua vi hadde på å få med oss noe, men tok ikke fra gutta arbeidslysten. Selv på 0-4 og også 0-5 hadde vi gutter som tok 50-meters defensive løp for å forhindre ytterligere ydmykelse. Ingen i gult og blått viste noen tegn til at de hadde gitt opp i løpet av de 90 minuttene kampen varte og DET er det vi får med oss fra denne matchen. Ingen poeng, ingen scoringer, ingen jubel - men en beskjed til lagkamerater, trenere og alle som så på at vi legger oss ikke ned og vi gir ikke opp. Ingen nevnt ingen glemt - vi kjempet som et lag og tapte som et lag.

Nå gjenstår tre kamper av sesongen og først ut er serieleder Råde2 på bortebane. Med andre ord nok en tøff kamp der vi må belage oss på steinhard defensiv jobbing og ha litt flyt for å få med oss noe. Vi bretter opp ermene igjen og nekter å la litt tøff motstand ødelegge den gode stemningen og bra trøkket vi tross alt har hatt i laget denne høsten. Det er fortsatt mulig å avansere på tabellen og akkurat det er nå målet for serieavslutninga.