Første omgang

Skuffende. Kort og godt. Vi var fornøyd med innsatsen mot Råde før ferien og mot DFI og Hobøl gikk det også som godkjent. Tirsdag var det ingen samhandling og ingen innsats i første omgang. Det resulterte i at gjestene styrte spillet med sine mer rutinerte spillere og tok også ganske enkelt ledelsen etter 20 minutters spill. Det var stadig tilløp til panikk i våre bakre rekker og det så rett og slett ikke bra ut. Jonas var småfarlig frempå like før pause, men det faktum at trenerne gjorde bytter på laget allerede før pause sier vel sitt om prestasjonene som ble fremvist.

Andre omgang

Langt bedre! Ekholts "possesion-style" ble mer effektivt brutt ned og stykket opp og en frisk innbytter Morten Haugen gjorde flere ganger farlige brudd litt inne på motstandernes banehalvdel. Det var derfor ikke helt ufortjent da vi fikk tildelt straffe midtveis i omgangen og Kenneth Baraas utliknet sikkert til 1-1. På 1-1 ble kampen stående og vippe og selv om vi nok hadde et lite initiativ ble det fortsatt nervøst når vi fikk besøk rundt vår sekstenmeter. Nølingen ble straffet med flere frispark i farlig posisjon og drøyt ti minutter før slutt var Njål max uheldig på et av disse og slapp ballen under seg og i kassa.

På 1-2 kjører vi på fremover og blir utsatt for kontringer. En av disse kontringene stopper vi på feil måte; hardhendt på innsiden av sekstenmeteren. Straffa gir 1-3 med 5 minutter igjen å spille og vi har kun æren igjen å forsvare. Den forsvarer også Jonas og Eivind med dagens angrep: Jonas runder sin back og slår perfekt inn foran mål fra kortlinja. Eivind stuper frem og setter 2-3 kontant i nota med hodet- kampens siste hendelse i tussmørket på kunstgresset.PS: Utbedringer er planlagt og vil være utført til neste hjemmekamp!

På mange måter en reprise av oppgjøret i våres. Vi blir for lette, for veike og for usikre med ballen men henger allikevel med lenge helt til Ekholt får tomålsledelse med få minutter igjen å spille. Utrolig kjipt i dag da vi hadde kunnet ta et skikkelig godt grep om tredjeplassen i avdelinga. Nå blir det spennende i hver serierunde fremover: med kun 4 kamper å spille ligger vi som nummer 4, ett poeng bak Råde2 som vi har 3 kamper tilgode på og to poeng bak Rygge2 på andreplass som riktignok har en kamp tilgode på oss. DFI3 kan vi nok takke for følget da de fortsatt kun har tapt poeng til oss(Måtte den trenden fortsette!). Neste kamp er om en uke- da reiser vi til Rygge som denne onsdagen møter DFI. Vi spilte 2-2 mot dem i våres i en kamp vi burde ha vunnet og har også litt å revansjere fra denne ukas tap- vi gleder oss!