Det er ikke så mye mer og si om kampen- resultatet taler for seg. Vi legger dog til at det sto "kun" 2-0 til pause og at Stian Filtvedt fikk en kjempesjanse til å redusere like etter pause, også det på 2-0. Ballen strøyk stolpen for Stian og få minutter seinere står det 3-0. Espen Wiig ordnet straffespark ti minutter før slutt på stillingen 4-0, men innsatsen Pelle la ned for å holde oss inne i kampen hadde kostet såpass med krefter at avslutningen hans fra 11-meter blei uvanlig svak og ballen gikk over. Etter dette rakner vi totalt i alt av sømmer og de tre siste målene kommer innenfor kampens siste fem minutter. Den eneste som kan gis noe i nærheten av godkjent av våre menn denne tirsdagskvelden er Simen Støten. Han var akkurat der han var i forrige kamp og løp og taklet i samfulle 90 minutter på både venstre ving og høyre back- desverre klarte ikke vi andre og følge opp.

At vi var svake er hevet over enhver tvil, men vi må legge til at vi møtte et meget velspillende og lettbeint Mosselag som hadde en gameplan, fulgte den og høstet frukter av det. De var bedre enn oss i absolutt alt og har med denne solide seieren blanda seg opp i toppen av tabellen de også. At kunstgressbanen på Melløs er overmoden for utskiftning hadde svært lite og si for utfallet av dagens kamp, annet enn at alle som deltok i kampen nok er sårbeinte dagen derpå og de som spiller der annenhver uke løper en stor risk for belastningsskader.

Trøgstad/Båstads lag: Vitas Malisauskas, Paul Aksel Authen, Per Rikard Sandvik, Vegard Frøshaug, Antonio Suton, Simen Støten, Truls Krohg, Anders Krokeide, Ulrik Hansen, Espen Wiig, Stian Filtvedt

Benyttede innbyttere: Lars Jacobsen, Christoffer Larsen, Håvard Langsrud, Mats Bakurowitz