Mandag kveld satt a-laget kursen for Skogstrand og bortemøte med tabellnaboen fra Fredrikstadområdet. Med en opptatt juniortropp og ett G16 med sykdom og kamp samme dag ble det tøft med tanke på kveldens tropp. Vi reiste med 13 mann hvorav de to på benken (Trym og Ludde) helst ikke skulle spille med tanke på skadene deres og undertegnede fortsatt (ikke) er keeper, hvilket betød at det kunne bli tøft om vi skulle få noen skader eller tunge bein.

Den første omgangen bruker vi lite tid på, den er relativt jevnspilt og lite sjanser skapes. Noe av problemet til våre gutter er at vi virker å ha stått opp med feil bein hele gjengen, og det blir det lite fotballglede og mye dårlig stemning av. Lite hjelper det at Skogstrand tar ledelsen 1-0 minuttet før pause på noe som så veldig ut som offside.

I pausen blir det pratet mye om nettopp spilleglede og det faktum at vi faktisk nærmer oss slutten på årets sesong. Det hjelper noe i andre omgang, vi er mer med på notene og mye skjer på hjemmelagets banehalvdel. Vi får oss dog en ekstra utfordring da midtstopper Marius Moberg får sitt andre gule kort for dagen og dermed marsjordre. Likevel skal det vise seg at vi står ganske så bra 10 mot 11 og når det er kvarteret igjen så sitter den endelig. Målscorer er Gjermund Fimland og vi har scoret med en mann mindre.

Så klarer vi ikke helt å bestemme oss for om vi skal kjøre for tre poeng eller sikre det ene vi har fått tilgang på og dermed så bølger det voldsomt frem og tilbake de siste minuttene. Etter 92 minutter så stuper Skogstrand fremover og vi evner litt for dårlig å komme opp i press på hjemmelagets spillende trener, Dino Mulac, som banker til fra 18 meter. Avslutningen er hard, men ikke velplassert og en keeper hadde tatt den - dessverre har vi ikke keeper per dags dato og hjemmelaget vinner 2-1.

Siste hjemmekamp er i morgen og vi håper på revansj for de siste par matchers resultater! I morgen har vi både bredere stall OG keeper(debutant) - kom å støtt alle mann!