A A A

Aldersbestemt

TrøBå logo

Bortebanekompleks for G16......

KM G16 Ekholt - Trø/Bå 4 - 2 Nok en gang reiste Trø/Bå gutta hjem fra en bortekamp uten poeng. Denne gang ble de utkjempet av Ekholt.

I de siste 14 bortekampene for G16 (i beregnet fjoråret) har gutta kun maktet å ta 8 av 42 mulige poeng, sammenlignet med det samme antall kamper hjemme på eget kunstgress som viser at de har tatt 37 av 42 mulige poeng....Kanskje søke om å spille alle kamper i Trøgstad?

Ekholt kampen? Det var ett heltent hjemmelag som tydelig ville revansjere tapet i vårcupfinalen. Og de fikk en god start når en av våre gutter i det 2.minutt setter ballen i eget mål. Trøgstingene kommer etterhvert til hektene og produserer noen bra muligheter, men uten å lykkes. Ekholt derimot øker til 2-0 mens Trø/Bå gutta står og roper på offside til liten nytte. Trenerapparatet til bortelaget gjør 3 bytter midtveis i omgangen som gir resultat, ihvertfall en liten stund. Gutta er mer aggressive og kommer seg høyere opp i banen. I en 15 minutters periode styrer de kampen og får inn en redusering til 2-1 ved innbytter Theodor. Men det holder ikke helt til pause. I siste spilleminutt av omgangen får en av hjemmelagets spillere upresset fyre av fra 20 meter og det står 3-1 til pause. Etter hvilen fortsetter Ekholt sitt aggressive spill. De jobber knallhardt og kjemper våre gutter ut av stilen. De vil vinne kampen. 4-1 får de også og igjen når de upresset får fyre av fra langt hold. Dagens klart beste Trø/Bå spiller, Simen, får lønn for sitt strev når han mot slutten elegant fastsetter sluttresultatet til 4-2.  Trener Pelle var like skuffet som gutta etter kampen og hadde denne kommentaren: "Hvor skal jeg begynne? Ingenting av det vi ble enige om på forhånd ble utført. Svak innsats, usikre bakover, vinner ikke dueller på midten, løper altfor lite i front og brenner de sjansene vi får. Men dette skal vi sammen rette på i treningene kommende uke. Spilleglede og humør må frem, også på bortebane".

Neste mulighet for en 3 poenger for G16 er mandag 26.mai kl 19.15 mot HSV, på Trøgstad KG.