Det ble produsert en mengde SVÆRE sjanser på kunstgressbanen i kveld. Og vi lagde dem alle sammen: enten ved godt oppbygningsspill for vår egen del og påfølgende store muligheter, eller ved svake inngripner defensivt som satte opp gjestene. Siste variant endte med mål 6 av 8 ganger, vi traff kun på 2 av sikkert 15 sjanser. Og der er egentlig kjernen i kampen.

Da gjestene tok ledelsen etter 10 minutter hadde Jonas allerede blitt satt opp på blank kasse av Vegard uten å klare og overliste keeper. 20 minutter ut i omgangen ble det 0-2 da en hvit mann fikk gå forbi 4 trøgstinger inne i boksen og trille ballen i mål. Kristian Aadalen ekspederte et straffespark i kasse til 1-2 ti minutter før pause mens en upresset HSV-speller fikk prikke inn 3-1 få minutter før pause fra 18-19 meter. Legg inn et par hundreprosentsjanser for våre gutter mellom hvert av målene så er vi der: Vegard, Eivind, Jonas, Benjamin, Morten- alle hadde muligheten men ballen ville ikke inn.

Og det fortsatte i andre omgang. Jonas reduserte riktignok til 2-3 etter fem minutter men også denne gangen scoret gjestene i løpet av de neste to-tre minuttene slik at de holdt oss på god avstand. Jonas bommet alene med keeper to ganger i denne omgangen, Bendik var litt for kort i beina(!) på et godt slått frispark fra banens bestemann i dag Amund Karlsrud. Vi feila altså i den  avgjørende fasen gjennom hele kampen, enten ved innlegg eller avslutninger. Amund langball.jpg

Med det sagt skal gutta ha skryt for første halvdel av andre omgang da vi har ballen hele tiden og ruller opp angrep etter angrep, spesielt på Mortens venstreside. Mange gode kombinasjoner, fine løp og presise pasninger som altså ikke ble "foredlet" på rettferdig vis- desverre.Gjestene tok derimot godt vare på sine sjanser og scoret til slutt 6 ganger. De to siste kom de siste ti minuttene da de gule og blå var så tomme for tro på at ballen kunne gå i mål at de mer eller mindre hadde gitt opp.

Veldig synd at den gode kurven vår spillmessig får hakk i plata i denne kampen, men det er tross alt små ting å rette på. Om vi kan komme opp imot å score på 1 av 3 store sjanser vil vi putte 5 i en kamp som dette, også skal det være rimelig enkelt og prestere hakket bedre defensivt enn vi gjorde i dag. Der ligger nøkkelen og med to uker til neste kamp har vi tid til å øve og slikke de sårene vi eventuelt har.

Trøgstad/Båstads lag: Njål Øyvind Richardsen, Bendik Frøshaug, Kristoffer Langstad, Amund Karlsrud, Vegard Unnerud, Benjamin Kolshus, Kristian Aadalen, Trym Lunder Østby, Morten Haugen, Jonas Hansen, Eivind Tornes.

Benyttede innbyttere: Thomas Halden, Håvard Fagerås, Marius Skullerud, Sondre Weum Johansen