Vi har ikke møtt Lisleby med a-laget på flere sesonger. Forrige gang vi møte dem lå vi begge i 3.divisjon. Med 14 poeng før fredagens kamp hadde de et lite forsprang på oss og holdt seg midt på tabellen.

Første omgang

Vi tok tak i kampen fra avspark og brukte mindre enn tre minutter på å ta ledelsen! Espen Wiig la inn fra venstre, Kroken styrte ballen i stolpen før Lars Jacobsen fikk plukke opp returen helt alene og sette ballen i åpent mål. Vi fotsatte og ha kontroll de innledende minuttene og både Kroken og Espen burde ha scoret mål i denne første perioden etter at de serverte hverandre omtrent åpent mål. Da vi ikke klarte og øke ledelsen slapp vi istedet gjestene inn i kampen og da vi gikk til pause med 1-0 hadde forsvaret og Njål i målet viste seg frem vel så mye som våre offensive spillere.

Andre omgang

Vi merket at det kunne gå gæli om vi ikke hevet oss og gjorde et forsøk på å gå til litt hardere i andre omgang. Espen brukte fem minutter på å sette inn 2-0 etter et soloraid fra midten og en avslutning fra skrått hold i hjørnet. 2-0 står seg i ti minutter da Lisleby får frispark på 17 meter som klinkes helt opp i krysset- et lekkert 2-1 mål som startet en liten "goal bonanza". To minutter senere var Espen igjen driblevillig og fikk avsluttet fra 18 meter. Skuddet skiftet retning og havnet i beina på Alexander Solli som klemte inn 3-1. Lisleb tar avsparkog går nærmest rett i angrep. En tydelig offiseplassert spiss får fortsette igjennom og vipper inn 3-2 over en ellers meget god Njål Øyvind i mål- også kåret til banens beste. Men heller ikke 3-2 står seg spesielt lenge da vi igjen får fritt leide mot gjestenes urutinerte keeper og Kroken setter inn 4-2.

Vi har tidvis noen gode angrep i kampens siste 25 minutter også men kommer ikke til noen gode avslutningsmuligheter. I tillegg legger vi om til tre mann sentralt på midten for å demme opp for gjestene slik at angrepsviljen blir noe mindre. G16-trioen som spilte sentralt på slutten gjorde en meget bra jobb og viste gjennom innsats og kommunikasjon at de spiller mye fotball sammen. Med en stødig forsvarsfirer med Pelle i midten og nevnte Njål i målet holdt gutta unne på slutten uten at vi trengte og være bekymret for at poengene skulle ende opp noe annet sted enn i Trøgstad.

Trøgstad/Båstads lag: Njål Øyvind Richardsen, Thomas Håkelia, Paul Aksel Authen, Per Rikard Sandvik, Eivind Tornes, Espen Wiig, Trym Lunder Østby, Marius Skullerud, Lars Berg Jacobsen, Alexander Solli, Anders Krokeide

Benyttede Innbyttere: Kristian Aadalen, Kristoffer Langstad, Truls Almark