Det er for det meste bare førsteomgangen som er noe å skrive hjem om, og den var til gjengjeld årets desidert beste! Allerede etter to minutter stormet Lars Erik Ludvigsen inn i motstandernes målgård og ble felt-straffe, 1-0 ved Kenneth Baraas.

Ti minutter senere er vi på farta igjen og denne gangen gjenvinner Lars Erik ballen midt på Rådes banehalvdel. Han gir ballen til Jonas Hansen på kanten som slår et meget bra innlegg fra kortlinja på sin høyrekant. På bakre stolpe kommer Stian Filtvedt og får ballen på pannebrasken etter at keeper har gått bom og 2-0 er et faktum. Kampen var vår, og bortsett fra en litt dribleglad høyreving og en rask venstreving hadde ikke Rådes andrelag noe som kunne likne på angrep de første 45 minuttene. Kenneth hadde en meget solid dag på jobb i midtforsvaret og var villig med fremover noe som gjestene aldri klarte å demme opp for.

20 minutter var spilt da Stian putta sitt andre: Nok en gang en gjenvinning ved Lars Erik som litt tilfeldig triller inn i bakrommet der Stian er sylskarp og starter igjennom. Alene med keeper løfter han ballen opp i lengste hjørnet og stemningen blant de snaut 30 tilskuerne på tribunen begynte å bli riktig så god! Etter 3-0 får Råde låne ballen litt men det er vi som skaper sjansene. Jonas har flere skudd fra skrått hold som med litt bedre utføring kunne gitt mål og til og med høyreback Kristoffer Langstad er nære å få sin første nettkjenning på a-laget.

Mål blir det ikke før forsvaret og keeper hos gjestene har en klassisk kommunikasjonssvikt og Filtvedten får spasere ballen i åpent mål fem minutter før pause. Med 4-0 i lomma har vi full kontroll og faktisk holder Stian på å få sitt fjerde mål like før pause etter godt forarbeid av Kristian Aadalen på venstrekanten. Ballen trilla desverre på utsiden og pausa kom nok ikke et sekund for tidlig for et Rådelag som ikke hadde en eneste spiller på reservebenken i kveld.

Vi hadde fylt opp innbytterbenken og gjorde tre bytter allerede i pausen. Naturlig nok klarte vi ikke holde flyten oppe og de siste 45 ble hakket jevnere enn de første 45. Det var allikevel vi- med Stian Filtvedt i spissen- som skapte de støreste sjansene. Men hverken Stian eller innbytterne Unnerud/Skullerud/Haugen fant nettmaskene etter pause, til tross for et stort antall forsøk. Og da Stian måtte gå av banen ti minutter før slutt med en monsterkul i panna etter å ha skalla med en motstander kom Jonas inn og brant et par sjanser sammen med Thomas Halden før dommeren sa at nok var nok og avsluttet sesongen 2013 for våre unge herrer.

Vi sier oss fornøyd med sesongen- uten tvil- og gleder oss allerede til neste år. Sesongoppsummering følger senere i høst. Takk for nå.