Undertegnede så kun andre omgang men fikk rapporter på at våre gutter hadde sett vasse ut i første omgang og at scoring absolutt burde være på trappene. Det var det også i starten av andre omgang og nærmest kom Morten Haugen da han plutselig fikk ballen i beina helt alene på fem meters hold. Kula spratt opp og gikk over, og istedet for ledelse ti minutter ut i andre omgang og stigende kurve begynte det å kladde for gutta våre etter dette.

Det kladda også for RIF2 som langt ifra hadde noe finspill de heller, men de hadde de to-tre rutinerte spillerne som klarte å roe ned og slå et par pasninger når kampen hadde høyest Hawaii-faktor og tok dermed mer og mer over i kampens siste fjerdedel. Vi ga fra oss ballen hele tida og var mer upresise enn vi vel har vært noen gang tidligere i år, og når vi da i tillegg gir Fredrik Nøkleby tre-fire muligheter til å skyte frispark fra 20-25 meter må det gå gæli til slutt- et frispark sneia et hode i muren og gikk i krysset til 0-1 ti minutter før slutt.

Uten seier på de siste tre kampene har vi gitt i fra oss all kontroll vi hadde på tredjeplassen i avdelinga og har sluppet både Råde, Ekholt og Rakkestad opp til og forbi oss på tabellen med vår svake målforskjell. Kampen om 3.plassen er pip åpen og vi kan fortsatt håpe på å få den med seier i de to siste kampene, men nå er det utenfor vår makt da vi er avhengig av poengtap for våre rivaler som riktognok skal møtes innbyrdes og møte de to topplagene. Spennende blir det!

Neste kamp er borte mot tabelljumbo HSV2 om en uke som har sine 3 poeng fra kampen mot oss i våres...Vi håper på bedring på resultatfronten:)