Og herren på ingressbildet scora likegodt hattrick den siste halvtimen! Men aller først den første omgangen:

Vi gikk ut hardt som vi pleier og pressa høyt, noe som allerede etter 6-7 minutter endte i at Amund vant ballen på midten og kombinerte med Eivind og Lars Erik  før han trilla ballen i mål fra fem meters hold- 1-0. Et mønsterangrep og det var det første av veldig, veldig mange i denne kampen. Vi var alene med keeper tre ganger til i første omgang uten å score. Vi hadde vinger og backer som gjorde alt riktig på begge sider og skapte drøssevis av innlegg som ble til både hele og halve sjanser. Det nærmeste vi kom 0-2 var en offsideannulert gåll- noe som sikkert var en riktig avgjørelse av en dommer som ikke preget kampen og dermed får godkjent for sin innsats.

Ettmålsledelse er ikke komfortabelt og antagelig ikke bra for hjertet til sjefen sjøl på sidelinja heller. Bånn gass fra start i den andre omgangen også, men stanginga fortsatte. Vi sto aldri i fare for å slippe inn mål men tok stadig større sjanser fremover og begynte å bli småstressa. Det gikk raskt over da Eivind tok med seg kula inn i boksen til Hobøl og blei felt et snaut kvarter ut i omgangen. Kenneth er lugnheta sjøl fra krittmerket og setter straffa sikkert i mål, en 0-2 scoring som slapp løs de virkelige offensive hestekreftene i laget vårt. Vi kom over hjemmelaget i bølger og hadde aldri færre enn 7 mann i og rundt målgården deres. Stian åpnet sitt scoringsshow med en heading fra straffemerket etter innlegg fra høyresiden- utagbart i hjørnet. Så brenner vi et par store muligheter igjen før Stian blir spilt igjennom i midten, løper fra to stoppere og triller ballen i hjørnet. På 0-4 er det nesten så de 8 tilskuerne(alle fra Trøgstad-takk!) kjører bølgen; hvor mye skal det bli til slutt?? Svaret var nok "bare" 0-5, og det siste målet kan man finne i alle lærebøker. Kort fortalt spiller vi Eivind helt fri på venstrekanten og han slår inn på 1-touch foran mål der Stian breisider kula ned i lengste hjørne. Ikke en eneste dårlig ballberøring, ikke en Hobøltå i nærheten hele angrepet! Smækksmækk, 0-5 slutt!

Da er det bare 5 kamper igjen. Fortsatt på topp, fortsatt full pott etter ferien. Om en uke kommer det siste toppoppgjøret for i år da laget Santon anser som det beste vi har møtt i år kommer til Trøgstad. Sprint 3 jager bak oss på en tredjeplass og kan med tre poeng om en uke skape en viss spenning i toppen. Vi på vår side har en plettfri hjemmestatistikk å forsvare og akter å fortsette med det!