A A A

Aldersbestemt

Årets første tap for G-14

Trø/Bå - Trosvik 2-3 og bortelaget fikk revansje for tapet i vårcupen
Under strålende spilleforhold kom Trosvik igjen til Trøgstad, og denne gang for å få revansje for ett 2-4 tap i vårcupen. Men det var hjemmelaget som kom klart best igang i denne kampen. Igjen produserer vi STORE sjanser uten å lykkes, og iløpet av de første 15 minuttene har både Sebastian og Mathias J truffet treverket. Trosvik har vell sin første mulighet etter 20 min, hvor Jesper redder fint. Ett par minutter senere får de corner hvor en av bortelagets spillere for stå veldig alene i feltet og header inn 0-1. Kampen jevner seg ut og begge lag får gode muligheter. Ingen lykkes før etter 32 minutter. Hjemmelaget får frispark på 17 meter og Ole-Martin putter direkte på et flott skudd. 1.omgang ebber ut med 1-1. Hjemmelaget går bra ut i andre omgang og får uttelling allerede etter 3.min hvor vi blir tildelt straffe. Tommy er sikker fra krittmerket (som ikke er der) og vi leder 2-1.Men herfra og ut er det lite som stemmer for hjemmelaget.Noen sjanser skaper vi, men det er Trosvik som styrer. Utligner til 2-2 gjør de på straffe når det nærmer seg 20.min. Og etter 23 min setter de inn 2-3, hvor hverken forsvaret vårt eller Jesper er heldige. Kampen ebber ut og G-14 får årets første tap. Trener Pelle oppsummerte etter kampen på følgende måte: "En rotete kamp, hvor vi gir Trosvik flere muligheter de aldri burde fått. De fleste har et høyere nivå inne enn hva vi fikk vist i dag. Allikevel, så skaper vi nok målsjanser til å avgjøre denne kampen til vår egen fordel. Her er det masse lærdom å ta. Alle lag taper iblant, og det må vi tåle. Så får vi heller komme sterkere tilbake på onsdag mot Hobøl".