Etter en litt tung start på sesongen var det en spent og motivert gruppe som torsdag 30/5 tok imot Hobøl til oppgjør på en flott gressmatte i Båstad.

Skyene hang tungt over stadion og regnet gjorde banen noe sleip. Hobøl kom best i gang og etter 17 min var stillingen 0-3. Fighters gikk i seg selv og begynte å trå til i hver duell og pasningene begynte å komme frem til medspillere. Guttene fikk lønn for strevet og til pause sto det 3-3.

Etter pause var innstillingen den samme som på slutten av første omgang, men vi kunne likevel ikke hindre at Hobøl tok ledelsen 4-3. Men for en gjeng, i lyn og torden står vi sammen og løper til blodsmaken kommer. Keeper som redder oss i trengte situasjoner, forsvarere som takler og angripere som scorer. I siste spilleminutt scorer vi seiersmålet, vi har snudd kampen og vinner 5-4.

Spillere og støtteapparat vil takke våre supportere for støtten og vi gleder oss til neste trening og kamp.