Den første omgangen føltes som en evighet. En evighet av tapte dueller, småskumle situasjoner bak og et par kontringer fra vår side som var så NESTEN at det gjorde vondt. Jesper la nivået med en beinparade 1 mot 1 midtveis i denne omgangen og hadde full kontroll i buret.

Den andre omgangen er noe bedre i form av eget spill og guts, men vi har ikke ro nok i laget til å føre kampen slik vi gjorde i serieåpningen hjemme, noe vi helt klart hadde muligheten til. Vi hadde dog en kort periode midtveis der vi kom rundt på kantene og truet bakrom littegran, og da klarte jaggu innbytter Mathias Johannessen å skaffe straffespark etter en duell med keeper. Straffesparket var "at best" billig, noe hjemmelagets spillere paset på å fortelle dommeren. Lars Erik Ludvigsen satte ballen sikkert i mål og vi tok ledelsen- litt imot spillets gang, men sjansemessig var vi inntil videre på høyde med de hvitkledde.

Derifra og ut ble det en kamp mot klokka. Uten andre innbyttere igjen på benken enn coach Ludvigsen begynte vi å krige lenger og lenger bak på banen. David Simen Pedersen og Simen Støten gikk til så det smalt i midtforsvaret og bakerst dro Jesper frem enda et par-tre klasseredninger og vi begynte å få trua på at dette skulle gå. Det gikk til det var spilt 80 minutter. På en corner fikk hjemmelaget til slutt krangla inn kula og sikra med det sitt tredje 1-1 resultat på like mange kamper. Coach Santon fikk  ti minutter på midtbanen på slutten og fikk også prøve frisparkfoten fra 20 meter men heller ikke han hadde marginene på sin side. Uavgjort slutt.

Endelig et poeng og nå er det ei drøy uke til neste gang. Da skal vi ha børsta støvet av noen russ, trena enda mer på det vi sliter med og satser på en skikkelig opptur mot Sparta Sarpsborg 2 hjemme på kunstgresset,