Det beste av alt er at man kan bruke det samme ingressbildet hver uke også: Lars Erik ble i dag kåret til banens beste og scoret sitt første allerede etter tre minutter etter å ha blitt spilt alene igjennom av Vegard. Vi senket skuldrene umiddelbart men glemte å sette frem brystkassa. Dermed scoret HSV på en corner etter fislete forsvarsspill allerede ti minutter senere og kampen var i balanse. Faktisk var HSV nærmest å ta ledelsen igjen før pause da de sendte et frispark i tverrliggeren og vi imponerte ingen utpå der- hvertfall ikke trener Hans Anton. Med uavgjort til pause fikk han mulighet til å stramme opp gutta litt og be dem skjerpe seg og responsen han fikk ute på den flotte gressmatta kunne neppe vært bedre:

47 minutter: Vi bryter høyt, ruller over på Eivinds venstreside og slår inn foran mål der tre mann kommer i kø for å score. Lars Erik gjør sitt andre med hodet, 2-1.

50 minutter: Vi bryter høyt og spiller Eivind opp i mellomrommet. Han får tid til å sikte og triller ballen utagbart nede i hjørnet, 3-1.

53 minutter: Corner fra Eivind på første stolpe som stusses i lengste hjørne fra Trym, 4-1

Etter dette er kampen egentlig over. Vi skaper flere gode angrep, Njål har en kjemperedning og dommeren setter verdensrekord i rar dømming til både hjemmelagets og bortelagets store frustrasjon. Heldigvis blir ingen skadet da temperaturen ble unødvendig høy og de sene taklingene satt løst- ene og alene fordi dommeren tillot nærmest alt.

Neste uke drar vi en tur til Skiptvet. Et lokaloppgjør og det på en bane som nok ikke er helt hundre da deres stadion i disse dager får anlagt kunstgress. Vi har fordelen av en god flyt, høy selvtillit og bra kondisjon. Skiptvet har hjemmebane og er en ukjent motstander for oss og kan lage trøbbel tross svakere tabellplassering. Tre kamper igjen før sommerferien!