Først og fremst; en beklagelse fra redaksjon - det har dessverre blitt for lite tid til å publisere innhold den siste tiden. Her kommer en kjapp oppsummering av de to foregående kampene samt gårsdagens oppgjør mot Lervik.

Trø/Bå FK - Selbak 2 2-1:

Dette ble en slitekamp, dog denne gangen med et realtivt rutinert mannskap og gode forutsetninger for å få med oss poeng. Lars Erik sørger for at vi tar en tidlig ledelse, en ledelse som blir utliknet bare få mintter etter. I pausen gjør vi noen grep for å få opp tempoet og det fungerer som ønsket. Etter en times spill scorer Sebastian Eidsaune 2-1 målet og dette resultatet står seg helt ut. 3 viktige poeng sikret.

Se hvem som spilte og scoret her

Lisleby - Trø/Bå FK 5-2:

Borte mot opprykksjagende Lisleby fikk vi det tøft resultatmessig, men her skal det nevnes, understrekes og skrytes litt likevel - vi starter med hele fem!! G16-spillere, og totalt ett snitt ned mot 17 år blank. Disse gjør det de kan for å henge med og gjør det tidvis bra, vår utfordring i denne kampen er å komme oss over på motstanders banehalvdel. De gangene vi gjør det så skaper vi sjanser. Dessverre ryker strukturen her og der, og da er Lisleby kyniske. De leder 3-0 til pause og har stort sett kontroll på det som skjer - i andre omgang får vi justert litt på flere ting, blant annet hvordan vi spiller oss opp i banen og da blir kampen jevnere. Andre omgang ender 2-2 og vi taper klart - en godkjent prestasjon for ett så ungt mannskap.

Denne kampen inneholdt som så mange ganger før i år to nye debutanter - både Sebastian Bergstrøm og Martin Bolstad Olsen spilte sin første a-kamp for Trøgstad - GRATULERER!

Lervik - Trø/Bå FK 2-2:

Lervik ligger helt i toppen og kampen er siste del av vårsesongen all den tid kampen ble flyttet fra i våres. Ergo har vi ikke møtt Lervik før i år og visste lite hva vi møtte. Denne gangen var snittalderen litt høyere igjen da David Simen var tilbake fra karantene og Mathias tilbake fra ferie pluss ett par andre som også var tilgjengelig etter noe fravær.

Kampen starter på en måte som gir oss gode forhåpninger om å ta med poeng hjem, kampen er jevn selv om hjemmelaget kanskje marginalt har mest ball. Dog når de tar ledelsen etter tolv minutter så brer tvilen seg. Laget klarer likevel å fortsette den nitidige jobben med å ligge tålmodig, gjøre det vanskelig for Lervik og ikke minst ta overgangene vi får. Etter drøyt halvspilt første omgang sitter den etter at vi får satt litt press på de over tid. Tilslutt er det David Simen, som forøvrig leverer en stor kamp for oss, som setter inn utlikningen.

Dette står seg til pause og kampen om poengene lever i aller høyeste grad. Andre omgang blir på mange måter som den første i lang tid, Lervik gode med ball og vi på gode overganger. Dog er det først når det gjenstår fem minutter av ordinær tid det smeller. Frispark fra Lars Erik; for dere som så frisparket hans mot Askim - ca. sånn var det. Han byttet hjørne, men den perfekte buen over muren var en nytelse og ledelse 2-1 borte med fem minutter igjen var et faktum.

Dessverre var ikke dramaet over, for kun tre-fire minutter senere er det David Simen som blir blåst på i en duell innenfor sekstenmeteren vår og Lervik får, i våre øyne, en litt billig straffe. Den settes sikkert bak keeper Mikael og vi er like langt igjen. Etter dette er det lite som rekker å skje før dommeren kaller det en kamp og poengdelingen er et faktum.

Oppsummert så er det kjedelig å misse de to poengene på tampen, samtidig så er kanskje U det mest rettferdige tippetegnet i denne matchen. Vi tar med oss poenget og en økt selvtillit inn mot de fire neste matchene der tre av de er hjemme og en spilles i Askim. Med andre ord; planlegg godt fremover!