Særlig mer er det egentlig ikke å si om kampen som utspant seg i kveldssola på kunstgressbanen, men en liten oppsummering er 3 poeng selvsagt verdt: Den første omgangen endte 0-0 etter at bortelaget benyttet enhver mulighet de hadde til å slå lange baller fra sin gode keeper. Med vinden i ryggen fikk de voldsom lengde på disse og vi måtte falle veldig dypt for å rydde opp. Vegard Unnerud forsøkte og sette standarden tidlig med en sen takling men fikk ikke noe annet enn gult kort ut av det. Forsvarsfireren derimot rydda opp og vi kom selv til noen muligheter på frispark og cornere primært. Morten Haugen var den som kom nærmest med et frekt skuddforsøk like før pause som gikk like utenfor. Vi løp alt for lite i denne omgangen og måtte ta en liten samling i bånn i pausa.

Andre halvdel går meget bedre; Trym Østby vinner så og si alle dueller på midten i lufta såvell som på bakken, og med løpssterke og kreative Kristian Aadalen ved siden seg kom vi stadig på farlige angrep. 10 minutter ut i omgangen spiller nettopp Kristian igjennom spiss og toppscorer Jonas Hansen som enkelt satte ballen forbi keeper til 1-0. Heretter følger et kvarters tid der vi burde drept kampen, men det er liksom noe uforløst fremover- enten mangler innlegget, sistepasningen feiler eller avslutningene blir litt slappe. Vegard Unnerud kombinerte riktignok fint med Eivind Tornes og satte ballen i mål, men ble avblåst for offisde midtveis i omgangen. Fortsatt har Kroken og Jan Håkon full kontroll på gjestenes spiss, som ble til spisser utover i omgangen uten at det gjorde noe som helst. De siste ti minuttene må vi gjøre noen endringer da folk blir slitne og banens beste- unge Aadalen- blir flyttet ned på back. Dette kombinert med dårlig presisjon i pasninger gjør at vi mister flyten og initiativet glir ut av hendene våre. Den bakre fireren må krige litt ekstra hardt i sluttminuttene men Njål fikk kun tre skudd fra distanse servert rett i fanget denne kampen og vi innkasserer 3 sikre poeng.

En innsatsmessig knallbra andreomgang- førsteomgangen gjesper vi oss igjennom. Til uka må det nok hardere lut til da vi skal møte Ekholt borte. Dette er et lag vi tapte grundig for i oppkjøringa og som vi nå skal revansjere oss på! To seiere, to kamper, seks poeng....tipp topp tommel opp.

Trøgstad/Båstads lag: Njål Øyvind Richardsen, Kristoffer Langstad, Anders Krokeide, Jan Håkon Nes Tvete, Bendik Frøshaug, Morten Haugen, Kristian Aadalen, Trym Lunder Østby, Vegard Unnerud, Jonas Hansen, Eivind Tornes.

Benyttede innbyttere: Håvard Fagerås, Kenneth Aastrøm, Thomas Halden, Marius Skullerud