Som nevnt over ble dette en litt annerledes kveld. Vi møter opp på Melløs en time før kamp som vi pleier og leter oss frem til en garderobe vi kan bruke all den tid Rapid-gjengen åpenbart ikke møter en time før kamp og kan vise oss hvor vi skal. Videre gjør vi våre faste forberedelser som selvsagt er å skifte, ta kamppraten for så å gå ut å varme opp. Så langt så vel, men kun ti minutter før kampstart får vi beskjed om at lyset på Melløs dessverre ikke kan skrus på. Hjemmelaget har dog sjekket litt og fikset bane i Kambo ett kvarter unna Melløs og sier det er opp til oss om vi vil spille kampen eller ta tre poeng og reise hjem. Etter et en diskusjon innad i laget bestemmer vi at vi er der for å spille fotball, hiver oss i bilene og kommer oss til en kunstgressbane på Kambo.

Når vi kommer ditt fortsetter vi å varme opp....i mørket...og det tar ti-femten minutter før lyset omsider blir skrudd på og ting faller nogenlunde tilbake til normalen. Kampstart blir skøvet ett kvarter og kampen blir sparket i gang ca. 19.30, etter det som må kunne kalles alt annet enn en optimal oppladning.

- - -

FØRSTE OMGANG:

Når kampen så sparkes i gang er det noe som virker å plage våre gutter da vi ikke evner å komme skikkelig med i matchen. I tillegg har Rapid ett par raske spillere som plager oss fra start og faktisk hele matchen igjennom.

Så var det Nordli da som igjen sørger for at vi får litt arbeidsro etter syv minutter, Eirik Barlund slår en herlig ball i bakrommet til nevnte Nordli, han skjærer inn fra høyre går noen meter før han enkelt plasserer ballen i nota til 1-0.

Så starter det som kanskje er i nærheten av årets svakeste halvtime; etter drøye kvarteret slipper vi igjennom Rapid i midten etter ett balltap på vår egen banehalvdel og vi er like langt på 1-1. Kun tre minutter senere er det flere grove feil på en lang ball fra Rapid, de utnytter dette og banker inn ledelsen 2-1 etter at vårt midtforsvar gir de svært enkle arbeidsvilkår. I tillegg til at vi blir liggende under så må vi også bytte ut visekaptein Barlund med en strekkskade, inn kommer Amund Karlsrud som tar plass i midtforsvaret og Moberg skyves ut på back.

Midt i elendigheten klarer vi likevel å rulle opp et fint angrep anført av kap. Ludde som slår inn til Mirza, han pirker inn 2-2 etter drøyt halvspilt omgang. Skulle vi våkne nå da mon tro?

Nei, for på en corner minutter senere får en Rapidspiller stå umarkert på syv meter og heade inn 3-2. Og ikke nok med det; vår goalgetter Nordli jakter en ball i bakrom og forsøker holde ballen i spill når han går ned for å takle ved kortlinjen til Rapid. Han faller feil og er maks uheldig da skulderen hans hopper ut av ledd. Nordli fraktes til sykehuset og vi må gjøre nye justeringer. Inn kommer Henrik Hoel Hervig på backen, Moberg inn som stopper igjen, David Simen flyttes frem på midten og Ludde tar over Nordlis plass.

Helt mot slutten skulle dog oppturen starte igjen, en opptur som skulle vise seg å holde hele veien inn i garderoben og litt til. Amund Karlsrud er med opp på en dødball helt i slutten av omgangen, en omgang som varer i nesten 55 minutter grunnet Nordlis skade. Amund får ballen med ryggen mot mål og får på akrobatisk vis snudd seg rundt og banket inn utlikningen.

Deilig å få den rett før pause i en rotete og dårlig omgang fra vår side.

PAUSE 3-3!

- - -

ANDRE OMGANG:

Når vi starter andre omgang så er vi like langt som Rapid i målprotokollen og sånn sett har vi alle muligheter til å vinne kampen tross Eirik ut og Nordli på Kalnes. De andre gutta bretter opp ermene og er litt mer påskrudd i andre omgang selv om vi aldri er i nærheten av det som faktisk bor i laget.

På en ny dødball omtrent rett etter avspark er Amund på nytt med opp i feltet og denne gangen er det en milimeterpresis corner fra Eivind som treffer pannebrasken til nevnte Amund, keeper er sjanseløs og vi tar ledelsen 4-3.

De neste 44 minuttene blir en reell øvelse i lidelse, Rapid klarer å skape en del overganger på vårt slurv og vi klarer ikke sette spikrene i kista tross en del kvalifiserte sjanser. Spesielt en dobbelsjanse hvor Rapids keeper blir truffet to ganger på streken og den ene kan også meget mulig ha vært over linjen, men dog ingen tellende mål og nerven lever helt ut.

Ikke før klokken bikker 90 minutter får vi kveldens siste scoring da Mirza får tråklet med seg ballen i Rapids sekstenmeter og pirket inn sin andre scoring for dagen.

Ett avspark og noen dødballer senere blåser dommer av kampen og vi har igjen vunnet på en, i beste fall, middels dag.

SLUTT 3-5

- - -

OPPSUMMERT:

Vi vinner igjen og holder koken i toppen. Når vi så sitter på sosiale medier etter kampen tikker det samtidig inn ett resultat fra Skjeberg; Mysen/HIL taper 1-0 borte for Sarpelaget. Det betyr rett og slett at vi nå er "TOP OF THE LEAGUE" og har alt i egne hender før de to siste kampene.

Se tabellen her

De neste dagene går med til å slikke sår og bygge lag og tropp for de siste to matchene, Nordli er ferdig for i år og Eirik håper vi å ha tilbake allerede neste mandag. Neste match er årets siste hjemmematch og vi trenger all den støtten vi kan få i kampen om poengene og for å beholde tabelltoppen - MØT OPP!