A A A

Aldersbestemt

5.strake seier for G-14

Soon-Trø/Bå 0-7,og G-14 tar ferie på 2.plass.
Det ble stort sett enveiskjøring når Trø/Bå`s G-14, møtte bunnlaget Soon på en humpete Labo stadion. Med en noe uvant startoppstilling, tok bortelaget kommandoen fra start. Allerede etter 4 minutter hadde Theodor, testet hjemmelagets keeper 2 ganger uten å lykkes. Men selv om Trø/Bå gutta hadde kommandoen i kampen, slet vi med å skape det helt store spillet og sjanser. Noe en dårlig bane må ta litt av skylden for. Men når halvtimen passeres, lykkes endelig Theodor. Får et flott gjennomspill, runder keeper og setter inn 0-1. Noe som også blir pauseresultatet. Trenerapparatet justerer litt i pausen, og det gir resultat. Allerede etter 2.minutter bryter midtstopper Alexander et Soon angrep på egen banehalvdel. Tar med seg ballen på et 40metersløp, før han trer igjennom til Theodor. Theodor får ballen forbi keeper, men hvem som er sist på ballen av Theodor og Sebastian skal stå usagt. Uansett, 0-2. 8 minutter er gått når Sebastian er på fart ned venstrekanten. Lykkes ikke helt med avsluttningen, men Ole-Martin følger fint opp. Vinner igjen ballen og smeller inn 0-3. Sjansene kommer nå på løpende bånd og på høyrekanten har også Mathias J funnet farten. Etter 18 minutter skjærer han inn i banen, stormer igjennom Soon forsvaret og setter kontrollert inn 0-4. Halvtimen passeres når bortelaget får corner. Mathias J slår inn i feltet, hvor midtstopper Håkon stiger til værs og header inn 0-5. Må vell innrømme at bortelaget de siste 10 minuttene blir litt "kaxiga". Setter spissene ned som midtstoppere og flytter midtstopperne i angrep og sender i tillegg keeper Jesper i angrep på en corner etter 34 minutter. Mathias J slår igjen perfekt inn og på bakerste stolpe står Jesper og styrer inn 0-6. Dagens høydepunkt for undertegnede, kommer i siste spilleminutt. Håkon mottar ballen på 35 meter og viser imponerende kontroll og overblikk, når han setter ballen over keeper og i mål.Ett flott skudd! Sjefstrener Pelle var som vanlig snakkesalig etter kampen og hadde denne kommentaren:"Ny seier, 5.strake og vi tar ferie som nr 2.I dag starter vi litt annerledes enn vanlig, men vi møter et lag vi er såpass mye bedre enn, at vi har bra kontroll. Banen er dårlig, men vi venner oss til det etter hvert:). 7-0 er et bra resultat. Vanskelig å fremheve noen i dag. Syns vi har bra holdninger og bra innsats".