A A A

Aldersbestemt

3 poeng på en middels dag for G-14

Trø/Bå-Kambo 4-2. Etter 1-1 til pause, dro tilslutt hjemmelaget seieren i land.
Etter 6 kamper hadde Kambo kun tatt 1 poeng og lå sist på tabellen. Og det er mulig det lå en liten undervurdering til grunn fra hjemmelaget sin side. I 1.omgang var det ihvertfall lite som fungerte for de fleste av Trø/Bå gutta. Men vi tar ihvertfall ledelsen etter corner fra Mathias J, som Alexander header pent i mål til 1-0. Rett etter er Henrik på farten og sender av gårde et nydelig skudd som treffer metallet helt oppe i krysset. En flott prestasjon, men dessverre ikke mål. I stedet er det Kambo som utligner til 1-1. Ari blir rivd ned i egen 16 meter og får straffe dømt imot seg.....!! Jesper er på ballen med fingertuppene, men klarer ikke å hindre mål.I pausen kommer det noen klare og tydlige meldinger fra trenerapparatet til gutta. Og det så ut til å hjelpe. 9 minutter er gått når Mathias J spiller igjennom Theodor, som skjærer inn foran en Kambo spiller og blir lagt i bakken. Og denne gangen blir det straffe til hjemmelaget. Tommy er sikkerheten selv og setter ballen knallhardt og velplassert i mål til 2-1. Kambo skaper kun 1 farlig sjanse de første 15 minuttene av 2.omgang, ett skudd som stryker tverrliggeren.Resten blir stoppet kontant av Trø/Bå`s forsvar, ved Thomas,Mathias H,Alex og Håkon.Hjemmelaget får nå også i perioder, angrepsspillet til å fungere. 18 minutter er spilt når Mathias J igjen er på farten på høyrekanten. Kommer seg inn i 16 meteren og spiller 45 grader ut til Henrik som får til ett bra skudd. Minuttet etter drar Ole-Martin av ett par mann og spiller igjennom Tommy. Tommy får drømmetreff og ballen suser inn til 3-1, og Tommy er 2 målscorer. I de neste minuttene skaper Trø/Bå flere gode muligheter ved Tommy, Sebastian og Sander L, men de lykkes ikke helt. I stedet er det Kambo som som lager spenning i kampen, når de kontrer inn 3-2 i det 35 minutt. Men 2 minutter på overtid kroner Ole-Martin en god kamp med å sette inn 4-2 på et flott skudd. Sjef Pelle hadde denne kommentaren etter kampen:" 1 omg i dag er ikke bra nok. Vi hever oss og leverer en helt ok 2 omgang, hvor vi klarer å skape en del sjanser. Vi vinner fullt fortjent, men det er ganske mye å gå på. Veldig god kamp av enkelte i dag, mens noen kan bedre".

G-14: Jesper, Mathias H,Ari,Alex,Håkon,Thomas,Sander F,Mathias J,Ole-Martin,Markus,Sebastian,Sander L,Theodor,Tommy og Henrik.