A A A

Jenter 17 Mysen/TrøBå

29.05.2012: 4-1

Ny seier for J-11

4seiere av 4 spillte kamper er ikke dårlig. Men kampen i dag var ikke noe selvfølge at de vant. Det var mye mølje spille og jentene løp mye ved siden av motspillerne istedet for å gå på mer. de var usikkre på plassene sine, noe som de egentlig vet hvor er. Lite oppdekking av motstanderen var det også. Mye rotete spill, men etter 1 min skåret Mathilde første målet. Etter tre minutter kom neste mål av Marie. karoline skåret siste målet i føste om gang og de gikk til pause med 3-0. Andre omgang fortsatt jentene å rote til spille. Til tider var det ikke noe særlig samspill med jentene. Men en av spilleren utmerket seg i dag og det var Mia. Tidlig i andre omgang fikk soon sitt første mål. og helt på slutten av kampen hadde karoline et kanon mål som hun nikket inn. Stillingen ble 4-1 til Trø/Bå. Uansett hvor mye de roter det til så klarer de å dra seieren inn. Må si at vi er stolt av jentene.