G-14 fortsetter den fine trenden og er fortsatt ubeseiret i 2012. I kampen mot Drøbak dominerte bortelaget fra start og allerede etter 5 minutter, hadde vi vært alene med keeper 2 ganger uten å lykkes. Men i det 7.min lykkes Trø/Bå, da Mathias J. sikkert satte inn 0-1. Bortelaget fortsatte trykket mot Drøbak og hadde mange store sjanse. Men ny uttelling ble det ikke før i det 22.minutt. Simen trer igjennom en flott stikker til Theodor, som alene med keeper setter inn 0-2. Omgangen ebber ut med 0-2, og hjemmelaget har ikke et eneste skudd på mål denne omgangen. I andre omgang kommer Drøbak litt høyere i banen, men uten å skape noe særlig. Trø/Bå fortsetter i samme stil som de er kjent for. Full innsats hele veien og sjansene kommer på løpende bånd. Tommy, Theodor, Mathias J og Alex har alle store muligheter, uten å lykkes. Det skal legges til at hjemmelagets keeper hadde noen superredninger i andre omgang. Hovedtrener Pelle hadde følgende kommentar etter kampen: "bedre idag, skapte masse sjanser og bunnsolide bakover.Det er fortsatt litt å rette på og det er bra, det er jo bare mai mnd..."

Trø/Bå i kveld: Mathias Hagen,Ole-Martin Nybøle, Alexander Larsen-Slaatsveen, Ari Aram,Mathias Johannessen,Simen Alnes Sletten,Henrik Haug,Sebastian Halvorsen Foss,Theodor Dahl,Tommy Berntzen,Jesper Ødeby,Sander Langstad,Thomas Jakobsen, Markus Knudsen Eng.
(og Håkon Bleie og Lukas Kleven, som selv om de var skadet idag tok turen til Drøbak for å følge lagkammeratene....)