Vi lånte med oss Marie og Anna på denne kampen. Etter 2 minutter hadde Marie fått satt 2 mål. Jentene kjemper bra og har stor sett over taket på kampen hele veien, de er flinketil å finne hverandre og bruker bredden godt. Første straffe fikk Trø/Bå gul og den satte Mathilde sikkert i mål. Da er plutselig stillingen 3-0.Målene kom som perler på en snor. Mathilde 4-0, 5-0 Mathilde6-0 satte Mathea med et perfekt innspill fra Elise.

Med 5-0 til pause føler jentene at de har et godt forsprang i andre omgang og at dette skal de vinne.

Mathilde får satt mål nr. 7-0, men nå har motstanderen tattt over overtaket. Jentene slapper litt for mye av. Så tar de seg sammen igjen og Maria får inn mål nr.8-0. Motstanderen kommer tilbake og prøver seg på et kjempeskudd som Anna redder første gang og da de prøver engang til får Tine-Helene en kjempe redning og. Helt på slutten får Mathilde inn et perlemål 9-0. Sluttresultatet 9-0.